Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει με Γιώργο Λέλεκα και νέο αέρα ο ΠΟΑ, πρώτος σε ψήφους ο Κυριάκος Γκούφας!

Η νέα διοίκηση του ΠΟΑ αναδείχτηκε στην αποψινή γενική συνέλευση της ομάδας, με τον Γιώργο Λέλεκα να συνεχίζει στην προεδρία, ενώ οι Κυριάκος Γκούφας και Νίκος Φλαμουράκης είναι τα νέα μέλη...

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του σωματείου στο γήπεδο του Ατσαλένιου, ενώ των εκλογών προηγήθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για τη σεζόν που πέρασε.
Ο Γιώργος Λέλεκας, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία, απάντησε και σε ερωτήσεις των μελών, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα.
Όπως ανακοινώθηκε, ψήφισαν συνολικά 70 μέλη του ΠΟΑ, ενώ υπήρξε και ένα άκυρο.
Αναλυτικά τα μέλη της διοίκησης που θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο, μαζί με τις ψήφους που έλαβαν: Κυριάκος Γκούφας 59, Νίκος Φλαμουράκης 51, Νίκος Παπαδάκης 47, Κώστας Ανδρονάς 45, Βασίλης Πανταζής 43, Σωκράτης Βασιλάκης 38, Αντώνης Παπαδάκης 36, Κώστας Τσαΐνης 30, Φίλιππος Ρουμπάκης 29 και Νίκος Κουγιουμτζάκης 28.

                                              Η πρωτιά του Γκούφα

Ο Κυριάκος Γκούφας είναι αν μη τι άλλο ένα από τα πλέον αγαπητά παιδιά στο Ατσαλένιο και παράλληλα με μεγάλες ικανότητες σε τομείς που μπορούν να σημαίνουν πολλά στο νέο αέρα που πνέει στο προσφυγικό προάστιο. Το γεγονός ότι ήταν πρώτος στη χθεσινή ψηφοφορία λέει πολλά και να ξέρετε ότι είναι μια μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΟΑ. Ασφαλώς μπορεί να υπάρξει και συνέχεια. Για μια ομάδα με τη φιλοσοφία του Γιάννη Καλέμπουμπα και του Γιώργου Λέλεκα σε πρώτο πλάνο: Στην πρώτη γραμμή τα τμήματα υποδομής...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια