Μεταγραφική ενίσχυση για το Δ.Σ. του ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Μεταγραφική ενίσχυση για το Δ.Σ. του ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Νίκο Φλαμουράκη και Κυριάκο Γκούφα...

Μεταγραφική ενίσχυση σε διοικητικό επίπεδο για τον ΠΟΑ ενόψει της Γ.Σ. της Δευτέρας...

Η αρχή γίνεται με τον νομικό Νίκο Φλαμουράκη.

Το νέο μέλος της διοίκησης του ΠΟΑ ασκεί το λειτούργημά στο πεδίο της καθημερινής μάχιμης δικηγορίας. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο ανήλικων αγοριών, ηλικίας 13 και 15 ετών.

Η ενασχόληση του με τα κοινά έχει αφετηρία το έτος 2011, όταν για πρώτη φορά, συμμετείχα στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου (Δ.Σ.Η).

Έκτοτε ανελλιπώς μέχρι σήμερα αποτελεί μέλος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, καταλαμβάνοντας στις τελευταίες αρχαιρεσίες την τιμητική δεύτερη (2η )θέση μεταξύ των 14 εκλεγέντων συμβούλων.

Ως μέλος του Δ.Σ του Δ.Σ.Η έχει διατελέσει εκπρόσωπος τύπου, αλλά και πρόεδρος της επιτροπής εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών ενώ συμμετέχει και σε άλλες επιτροπές του οργάνου.

Στο Δ.Σ. αναμένεται να μπει όμως και ο πολύ αγαπητός στο προσφυγικό προάστιο Κυριάκος Γκούφας. Ο Γκούφας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 με καταγωγή από το Ατσαλένιο και μικρασιατικές ρίζες

Πατέρας 4 παιδιών δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην περιοχή του Ατσαλένιου από το 95 μέχρι το 2002 στο χώρο της ψυχαγωγίας και από το 2006 ασκεί το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου
Τα 2 τελευταία χρόνια είναι διευθυντής ανάπτυξης σε μεγάλο ασφαλιστικό πρακτορείο στην περιοχή του Ηρακλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News