Ο ΟΦΗ θέλει επέκταση συμβολαίου με Πραξιτέλη Βούρο και το… δείχνει!

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ θέλει επέκταση συμβολαίου με Πραξιτέλη Βούρο και το… δείχνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου τα «δίνει όλα» για νέο συμβόλαιο με τον έμπειρο αμυντικό

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι σημείο αναφορά για τον ΟΦΗ και το «δέσιμο» του με τον κόσμο και τον οργανισμό γενικότερα είναι δεδομένο.

Η επέκταση της συνεργασίας, ώστε ο έμπειρος αμυντικός να ρίξει… άγκυρα στο Ηράκλειο, είναι το μεγάλο «στοίχημα» για την κρητική ΠΑΕ, ειδικά τώρα που οι «μνηστήρες» έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή και φαίνεται να έχει κάνει σχετική «κρούση».

Στον ΟΦΗ όμως έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους και οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Με απόλυτη αναγνώριση στην προσφορά του αυτή την διετία, αλλά και με σεβασμό στην ποδοσφαιρική του αξία και την προσωπικότητα του, ο Βούρος έχει δεχθεί πρόταση από τους «ασπρόμαυρους» η οποία θα κάνει ένα από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ.

Ουσιαστικά, θα τον πάει στο… ταβάνι των οικονομικών δεδομένων, σε ένα πολύ μικρό γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή δεν είναι ακόμη γνωστές, καθώς κι αυτός από την πλευρά του αξιολογεί τα δεδομένα. Θα πρέπει να τονίσουμε όμως, ότι η υπόθεση δε θα «τραβήξει» πολύ (δε συμφέρει κανένα άλλωστε) και μέσα στο Μάιο αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News