Τζώρτζογλου: «Εγγυώμαι να είμαι θεματοφύλακας της σύμπνοιας σε όσους εκλεγούν»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: «Εγγυώμαι να είμαι θεματοφύλακας της σύμπνοιας σε όσους εκλεγούν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωση ενότητας ενόψει εκλογών αλλά και αιχμές για την εμπλοκή κυβερνητικού προσώπου

Οι εκλογές στην ΕΠΣΗ πλησιάζουν και ο Νίκος Τζώρτζογλου με τους συνεργάτες του, έχοντας κρατήσει χαμηλούς τόνους σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, πλέον ετοιμάζονται για την ώρα ευθύνης απέναντι στα σωματεία.

Σήμερα ο κ. Τζώρτζογλου, ως πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ελλάδας προχώρησε σε μια δήλωση ενότητας, ευχαριστώντας όλους για τη στάση τους και τη σοβαρότητα στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου, τονίζει ότι υπάρχουν αξιόλογα στελέχη στις δύο παρατάξεις ενώ ο ίδιος εγγυάται ότι θα είναι ο θεματοφύλακας της σύμπνοιας σε όσους κι αν εκλεγούν. Πάντως δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την εμπλοκή ενός κυβερνητικού προσώπου στις εκλογές. Αναλυτικά η δήλωση Τζώρτζογλου:

«Αγαπητά μέλη των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Λίγες ώρες πριν τις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου, θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για την στάση ευθύνης, ήθους, συνέπειας και σοβαρότητας που κρατήσατε όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής διαδικασίας για τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου. 

Θέλω να σας τονίσω ότι μετά τις εκλογές όλοι θα είμαστε ΠΑΡΩΝ για μια νέα πορεία για ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρνει στο επίκεντρο την συνεργασία, την κατανόηση, την συνεννόηση και τον σεβασμό για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στο Νομό μας.

Σε αυτή την πορεία προς το μέλλον κανένας δεν περισσεύει, υπάρχουν άξια και ικανά στελέχη και στις δύο παρατάξεις.

Εγγυώμαι να είμαι ο θεματοφύλακας της σύμπνοιας με όλους όσους εκλεγούν έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε ένα περιβάλλον ποδοσφαιρικού πολιτισμού (ανεξαρτήτως τις όποιες προσωπικές δικαστικές διαμάχες),  το οποίο θα παραμείνει μακριά από την πόλωση, την ανοίκεια φρασεολογία, την ακατάσχετη χυδαιολογία ή τις προσωπικές στρατηγικές χειραγώγησης από γνωστό κυβερνητικό πρόσωπο. 

Είμαι σίγουρος, όπως όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα θα επιλέξετε τους καλύτερους υποψήφιους και από τους δύο συνδυασμούς για να σας εκπροσωπήσουν, ώστε όλοι μαζί να συνδράμουμε για ένα ακόμα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο.

Με Εκτίμηση & Βαθύ Σεβασμό

για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια!!

Νίκος Τζώρτζογλου

Πρόεδρος Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ελλάδος»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News