Συλλέκτης τίτλων με γκολ τίτλων για ΑΕΚ και Σέλτικ: Why always "Giakoum"?

Ποδόσφαιρο
Συλλέκτης τίτλων με γκολ τίτλων για ΑΕΚ και Σέλτικ: Why always "Giakoum"?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλέκτης τίτλων  ο Γιώργος Γιακουμάκης, με γκολ τίτλων ! Μετά την ΑΕΚ που πήρε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα το 2018 με γκολ του Γιακουμάκη για το 1-2 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, η Σέλτικ έγινε απόψε πρωταθλήτρια Σκωτίας με γκολ του Ηρακλειώτη επιθετικού!

Του Γιακουμάκη που ανέδειξε η Ακαδημία του ΠΟΑ και βλέπετε στη φωτογραφία με τον αξέχαστο πανηγυρισμό στο Ατσαλένιο με συμπαίκτη του στον ΠΟΑ τον Πέτρο Γιακουμάκη (νυν παίκτης της Βέροιας)! 'Ενα φανελάκι που ακόμα θυμούνται στο προσφυγικό προάστιο του Ηρακλείου αν και πέρασε δεκαετία και βάλε.

Ένα μπλουζάκι...προφητικό που θύμιζε και... Σέλτικ! Kαι αν δεν το διακρίνατε έγραφε: "Why always Giakoum?"

Η Σέλτικ λοιπόν πήρε το 1-1 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Scottish Premier, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να πετυχαίνει το γκολ των «καθολικών, και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο μια αγωνιστική πριν το φινάλε, αφού χρειαζόταν μόνο έναν βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να τα καταφέρει...

Έτσι, έφτασε τα 52 πρωταθλήματα και τους 112 εγχώριους τίτλους συνολικά, τον πρώτο μετά το 2020, αφήνοντας τους φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1987 στο Europa Conference league της επόμενης περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News