Μίλτος Ανδρεανίδης: Ο Αναστόπουλος, ο Μητρόπουλος, οι διαιτητές, ο ΠΟΑ και ο Εργοτέλης...

Ποδόσφαιρο
Μίλτος Ανδρεανίδης: Ο Αναστόπουλος, ο Μητρόπουλος, οι διαιτητές, ο ΠΟΑ και ο Εργοτέλης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μπράβο ρε παλικάρια, μπράβο σας"! Μου έχουν μείνει αυτά τα λόγια! Τα έλεγε βλέπετε ο Μίλτος Ανδρεανίδης, στους πιτσιρικάδες που έπαιζαν αντίπαλοι του ΟΦΗ στο ΒΑΚ! Λίγοι θα μπορούσαν να συμπεριφερθούν σαν τον Μίλτο!

Βλέπετε ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει όσα χρόνια πηγαίνω στα γήπεδα και πιστέψτε με είναι πάρα πολλά αφού η πρώτη μου επίσκεψη ήταν σε ηλικία 8 ετών!

Ο Μίλτος που δεν είναι πια μαζί μας εδώ και ένα χρόνο με την καρδιά μικρού παιδιού, ο Μίλτος που ζούσε τα τελευταία χρόνια πάνω σε τεντωμένο σχοινί και δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατήσει ισορροπία!

Πραγματικά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Μίλτο Ανδρεανίδη! Θα θυμόμαστε πάντα και τις ιστορίες σου και αυτά που έλεγες του Αναστόπουλου και του Μητρόπουλου ("για να μην μιλάνε στους διαιτητές") και μου είχες εκμυστηρευτεί! Α ρε Πόντιε! Σε θυμάμαι επίσης και να με πειράζεις και να μου λες; "Καλά, θέλεις να κερδίσει σήμερα ο ΠΟΑ, θέλεις να κερδίσει και ο Εργοτέλης; Πως γίνεται αυτό!"

Ο Μίλτος βλέπετε είχε στο μυαλό του τη μεγάλη κόντρα των δύο ομάδων τα χρόνια που ήταν στην ίδια κατηγορία με ομάδες και έξω από τα "σύνορα" της Κρήτης...

Δεν θα σε ξεχάσω Μίλτο, κανείς δεν θα σε ξεχάσει από όσους σε είχαν γνωρίσει....

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News