Ντροπή! Υποψήφιος πρόεδρος Ένωσης απαξίωσε Ζαγοράκη-Καραγκούνη!

Ποδόσφαιρο
Ντροπή! Υποψήφιος πρόεδρος Ένωσης απαξίωσε Ζαγοράκη-Καραγκούνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντράπηκε και η ντροπή με τα όσα είπε σήμερα ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης

Θοδωρής Ζαγοράκης και Γιώργος Καραγκούνης. Οι μέγιστοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκείνοι που έβγαλαν ένα ελληνικό έθνος στους δρόμους το 2004...

Κι όμως βρέθηκε άνθρωπος να τους απαξιώσει! Ο λόγος για τον πρόεδρο του Πόρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη, ο οποίος θέλει να ονομάζεται και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΗ όταν απαξιώνει τους κορυφαίους του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Είπε λοιπόν ότι κακώς οι δύο εμβληματικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου κατέβηκαν στο Ηράκλειο για τον τελικό της ΕΠΣΗ και να κάνουν εθιμοτυπικά τη σέντρα, γιατί προκάλεσαν έξοδα στην ΕΠΣΗ!

Την ίδια ώρα "δικαιολόγησε" τα 15.000 ευρώ έκτακτη επιχορήγηση από τον Αυγενάκη, στο σκάνδαλο που αποκάλυψε η «Νέα Κρήτη», για να φέρει τον Βασίλη Χατζηπαναγή σε ένα διήμερο camp για τα παιδιά της Ακαδημίας του Πόρου, τα οποία δόθηκαν με νόμιμα παραστατικά. Ότι όμως είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικό...

Νομίζουμε ότι ο κ. Ασσαργιωτάκης έγραψε από σήμερα ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έγινε ο πρώτος άνθρωπος και μάλιστα υποψήφιος πρόεδρος που απαξίωσε Καραγκούνη-Ζαγοράκη! Ντροπή και όνειδος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News