Τα κορίτσια του Εργοτέλη στην ΚΡΗΤΗ TV: Το όνειρο συνεχίζεται, δεν υπάρχει ταβάνι...

Ποδόσφαιρο
Τα κορίτσια του Εργοτέλη στην ΚΡΗΤΗ TV: Το όνειρο συνεχίζεται, δεν υπάρχει ταβάνι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κορίτσια του Εργοτέλη είναι εδώ! Η προπονήτρια Γιάννα Δούκα, η πολύπειρη Δανάη Σιδηρά και οι Καναδέζες Μπράουν και Τζόνσον μίλησαν στην ΚΡΗΤΗ TV για την είσοδο στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας...

Ξεκινώντας από τη Δούκα, είναι γεγονός ότι μπορεί να είναι...και η πρώτη φορά που βλέπουμε την πρώην αρχηγό και νυν προπονήτρια του Εργοτέλη τόσο ενθουσιασμένη...

"Ζω μαγικές στιγμές, όντως νιώθω μεγάλη χαρά", μας είπε και πρόσθεσε: "Δεν έχουμε τελειώσει! Πάμε τώρα και στις μάχες της τετράδας και ξέρετε ότι ποτέ δεν πάμε...για να χάσουμε! Το αντίθετο"!

Η Γιάννα παράλληλα μίλησε για άλλη μια φορά με θαυμασμό για τον δάσκαλό της Βαγγέλη Κουτσάκη και πρόσθεσε ότι "τον θέλω πάντα δίπλα μου"!

Από την πλευρά της η Δανάη Σιδηρά εξέφρασε και αυτή την ικανοποίησή της για την επίτευξη του στόχου και σημείωσε: "Ενδεχομένως δεν θα είναι καλό που θα παίξουν οι αντίπαλοί μας με τη Χαλκίδα και εμείς όχι αλλά έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα! Το όνειρο συνεχίζεται"!

Όσο για τις δύο Καναδέζες, την Τάμι (Ταμάρα) Μπράουν και την Κίγιανι Τζόνσον αφού συμφώνησαν πως "δίκαια ο Εργοτέλης είναι στις 4 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας", έδωσαν έμφαση στην αξία της Γιάννας Δούκα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τους! Παράλληλα έδειξαν χαρούμενες που βρίσκονται στην Ελλάδα και δη στον Εργοτέλη. Ήθελαν αμφότερες να παίξουν ποδόσφαιρο επαγγελματικά και αν μη τι άλλο μετά τα Τρίκαλα με την παρουσία τους στον Εργοτέλη ανέβηκαν επίπεδο...

* Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Εργοτέλη για τη μεγάλη επιτυχία των κοριτσιών: "Ο ΓΣ Εργοτέλης νιώθει υπερηφάνεια για την πανάξια είσοδο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, μαζί με τον ΠΑΟΚ, την Λάρισα και τις Αβάντιδες Χαλκίδας.

Συγχαίρουμε την Διοικούσα Επιτροπή της Γυναικείας ομάδας, τις αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο καθώς και όλους όσους έτρεξαν, όλη τη χρονιά, για να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ μας στο γυναικείο ποδόσφαιρο, όπως και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που στάθηκε πάντα δίπλα.

Αναμένουμε όλοι, με μεγάλο ενθουσιασμό, τους αγώνες της τελικής φάσης"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News