Σίγουρος πλέον για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ο Ολυμπιακός...

Ποδόσφαιρο
Σίγουρος πλέον για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ο Ολυμπιακός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι τα δεδομένα...

H πρόκριση της Λίβερπουλ και για την ακρίβεια ο αποκλεισμός της Βιγιαρεάλ στο Champions League διαμόρφωσε ακόμη περισσότερο το πανόραμα της διοργάνωσης ενόψει της σεζόν 2022-2023 και έκανε ακόμα πιο σαφή τη θέση του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση...

Οι Πειραιώτες αποτελούν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Super League και πλέον είναι... σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο τουρνουά θα αρχίσει από τον 2ο προκριματικό γύρο.

Ο αποκλεισμός της Βιγιαρεάλ και η αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση που ανακοίνωσε η UEFA τη Δευτέρα προκάλεσε ανακατατάξεις που ευνοούν τον Ολυμπιακό. Ο επηρεασμός των προκριματικών από το ρωσικό αποκλεισμό είναι επίσημος ύστερα από τη σχετική ανακοίνωση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και το μόνο που απομένει είναι η επικύρωση του επηρεασμού των προκριματικών ύστερα από τον αποκλεισμό της Βιγιαρεάλ και κατά συνέπεια τη διάθεση του "εισιτηρίου" του κατόχου του Champions League.

Η ανακοίνωση για το δεύτερο θα αργήσει, αφού η UEFA περιμένει πάντα το τέλος των εθνικών διοργανώεων για να γνωστοποιήσει τη σύνθεση των δικών της διοργανώσεων της νέας σεζόν. Μέχρι τότε, οι "ερυθρόλευκοι" υπολογίζεται ότι κέρδισαν γύρο και μόνο αν σημειωθεί τεράστια έκπληξη από πλευράς συνομοσπονδίας θα παραμείνουν στον 1ο προκριματικό γύρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News