Οι δηλώσεις Λάμπρου και Τοράλ μετά τον θρίαμβο του ΟΦΗ στη Ριζούπολη

Ποδόσφαιρο
Οι δηλώσεις Λάμπρου και Τοράλ μετά τον θρίαμβο του ΟΦΗ στη Ριζούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολλά χαμόγελα και για τους δύο...

Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της Ριζούπολης και δεν θα μπορούσε να μην κάνει το σχόλιό του μετά το φινάλε της αναμέτρησης που είχε βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του...

Αναλυτικά σχολίασε: “Σίγουρα είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έχω πετύχει τρεις φορές δύο γκολ, ευελπιστώ να υπάρξει και άλλη ευκαιρία για να κάνω χατ τρικ”.

Ο Λάμπρου αναφέρθηκε και στην αφιέρωση στον Κοροβέση και το κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ πρόσθεσε ότι: “Κάνουμε πολύ παρέα, με πιστεύει πολύ και μου είπε πως αν πετύχω γκολ να του το αφιερώσω. Η ομάδα έχει πολύ καλούς χαρακτήρες, υπάρχει ομοιογένεια και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο και έρχονται τα αποτελέσματα”.

Δηλώσεις έκανε και ο Γιον Τοράλ που έδειξε προς το τέλος με ένα "ευχαριστώ" πως έχει αρχίσει να μαθαίνει και τις πρώτες του ελληνικές λέξεις. Ο Ισπανός είπε: “Θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να εδραιωθούμε στην πρώτη εξάδα, από την αποβολή και μετά έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα. Έπρεπε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να κερδίσουμε, είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, είναι μια μεγάλη σε διάρκεια εβδομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ώστε να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία” ήταν τα λόγια του Ισπανού χαφ του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News