Το ποδόσφαιρο στην πόλη του Ηρακλείου τον χρειάζεται και ο Ποσειδώνας επιστρέφει...

Ποδόσφαιρο
Το ποδόσφαιρο στην πόλη του Ηρακλείου τον χρειάζεται και ο Ποσειδώνας επιστρέφει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τιμή στη μνήμη του Μανόλη Παγωμένου από την ομάδα που υπηρέτησε ο αείμνηστος άργησε αλλά έγινε και αυτό έχει σημασία...

Το επόμενο που έχει μεγάλη σημασία και θέλουμε να αναφέρουμε σαν εξόχως σημαντικό συμπέρασμα μιας και ήμασταν την περασμένη Κυριακή στην πετυχημένη εκδήλωση που έγινε στο Λίντο είναι ότι ο Ποσειδώνας επιστρέφει! 

Και επιτρέψτε μας ένα σχόλιο: Σεβόμαστε πολύ την προσπάθεια που γίνεται στην ενδοχώρα και σε αρκετές περιοχές και μάλιστα με σοφία (λίγες οι εξαιρέσεις) για να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Ωστόσο το Ηράκλειο, η πόλη του Ηρακλείου έχει ανάγκη ένα δυνατό Ποσειδώνα! Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε περισσότερο τους λόγους, όλοι μπορείτε να καταλάβετε το γιατί! Τον Ποσειδώνα που από την ίδρυσή του βέβαια είχε στόχο να ενώσει τις Πατέλες με τον Πόρο μιας και δημιουργήθηκε από συγχώνευση του Άρη Πατελών με την Προοδευτική Πόρου. Τον Ποσειδώνα που λίγο πολύ συνδέθηκε και με τις γειτονιές της Χρυσοπηγής και της Αγίας Αικατερίνης, ακόμη και της Κηπούπολης-ανάμεσα σε Μπεντεβή και Πατέλες-με την περίφημη "χωράφα" της Ξανθουδίδου που κάποτε διεκδίκησε και ο ΑΟ Μπεντεβή και θα θυμάμαι πάντα αφού εκεί πηγαίναμε εκδρομές με το Δημοτικό μου, το 18ο! 

Θα μου πείτε "τι θυμάσαι τώρα", πήγες 35 σχεδόν χρόνια πίσω! Μα αν δεν γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω κάποιες φορές δεν θα δεις και ξεκάθαρα τι έχεις να κάνεις μπροστά...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News