Ο ποδοσφαιρόφιλος… κορωνοϊός!

Ποδόσφαιρο
Ο ποδοσφαιρόφιλος… κορωνοϊός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κρούσματα στις ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα τεστ που “παίζουν" μπάλα και άλλα Σφηνάκια με τα δύο πόδια στο 2022

Δύσκολη χρονιά το 2021. Ζητείται ευχή που θα ξορκίζει όλα τα κακά στη νέα που ήδη διανύουμε. Ευλογημένο να είναι το 2022! Είναι το πρώτο που χρειαζόμαστε. (Όπως λέει ο Χόρχε Μπουκάι όποιος σε θυμώνει, σε ελέγχει...)

Φουλ των κρουσμάτων και των αναβολών στα πρωταθλήματα, εντός και εκτός... Οι αναβολές αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων πάνε σύννεφο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όταν οι 13 από τις 14 ομάδες της Super League έχουν ανακοινώσει τουλάχιστον ένα θετικό κρούσμα και η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία, βρίσκεται στον αέρα με τα Γιάννενα να μετρούν (τουλάχιστον) 9 θετικά κρούσματα Covid -19, τι άλλο να πεις;

- Μπόι Βάτερμαν, είσαι μοναδικός! Δείξε το στην Τρίπολη! Όσο κι αν και ο Αστέρας ανακοίνωσε ήδη πέντε κρούσματα.

Από τους ιδιαίτερα ευάλωτους o Απόλλων Σμύρνης! Άλλα τέσσερα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θετικά στον covid-19, με τρεις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικό τιμ. Ήδη χρωστάει τρία ματς με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Βόλο.... Φοβερό; (Αλήθεια πως αντέχει τόσο φόρτο εργασίας το γραφείου τύπου της ομάδας;)

Ποδοσφαιρόφιλος ο ιός και με  με προτίμηση στη Super League 2!  Η Καρδίτσα πάντως καταγγέλλει την Καβάλα ότι δήλωσε θετικό παίκτη που δεν της ανήκει. Οδυνηρό: «δεύτερη… εκδρομή για την ομάδα μας στην πανέμορφη Καβάλα…». Κι όπως, επίσης, καλά λέει η Αναγέννηση στην ανακοίνωσή της, «σήμερα και η ντροπή, ντράπηκε».

-Θα… έπαιρνε πρωτάθλημα ο Ηρόδοτος με 19 κρούσματα στο ποδοσφαιρικό του τμήμα με 17 ποδοσφαιριστές και δύο άτομα του προσωπικού. Με το καλό υγεία! Είναι μπροστά και το ντέρμπι Εργοτέλης-Χανιά, αλλά τα 11 κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε η ομάδα του Ηρακλείου με τα 9 να αφορούν ποδοσφαιριστές της, σκορπίζουν ανησυχία αναβολής

-Σαν κουβέντες καφενείου; Είναι δυνατόν να λέει ο υφυπουργός αθλητισμού μιας χώρας ότι ο αρχιδιαιτητής απειλείται με τη ζωή του και δεν κινείται εισαγγελέας; Πως περνάει στο ντούκου, το ρηθέν ότι ο Κλάτενμπεργκ δέχεται θανάσιμες απειλές, με τον ίδιο τον Βρετανό να το κρατάει στο αυτί; Τι πάει να πει εμπιστευτικά ή θεσμικά; Προφανώς νομίζει ότι έτσι το «καθάρισε».

-Το ποδαρικό: Ο Μπουκάγιο Σάκα σημείωσε το πρώτο γκολ πρωταθλήματος στην Ευρώπη το 2022. Το γκολ του 31ου λεπτού εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι ήρθε την Πρωτοχρονιά, όταν μόνο η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, η Πρέμιερσιπ Βόρειας Ιρλανδίας και η Ισραηλινή Λίγκα Χάαλ ήταν σε δράση σε όλη την Ήπειρο.

-Η μοναδική μόνο με δύο ήττες Ρεάλ Μαδρίτης στο 2021, έκανε ποδαρικό στο 2022 με ήττα (1-0 από τη Χετάφε, μετά από 9 χρόνια και 16 αναμετρήσεις)!

- Οι πιο καυτοί «Αιώνιοι» στην Ευρώπη: Το ποδοσφαιρικού podcast "The Sweeper" στο Twitter, προβάλλει τα μεγαλύτερα "δίπολα" πρωταθλημάτων στην Ευρώπη. Κοινώς "Αιώνιους"! Στην Ελλάδα φυσικά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται μαζί στην 4η θέση, έχοντας κατακτήσει συνολικά 66 τίτλους - 46 από το Λιμάνι και 20 από τον σύλλογο της Λωφόρου.

Στην κορυφή  Ρέιντζερς και Σέλτικ, με 106 συνολικά (55 - 51 αντίστοιχα) στην Σκωτία, ενώ ακολουθούν οι ομάδες της Βορείου Ιρλανδίας Λίνφιλντ και Γκλέντοραν με 78 (55 - 23) και στην Πορτογαλία Μπενφίκα-Πόρτο με 66 (37 - 29), αν και η Σπόρτινγκ έχει 19 τίτλους. Δεσπόζουν επίσης τα δίδυμα Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα με 60, Άγιαξ-Αϊντχόφεν με 59, Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν με 59 και ΤΣΣΚΑ-Λέφσκι Σόφιας με 57. Τι να πεις και για το δίπολο Σπάρτα-Σλάβια Πράγας στην Τσεχία; Μετρούν 57 (36+21)!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News