Γήπεδο Ηροδότου: Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Γιαπιτζόγλου

Ποδόσφαιρο
Γήπεδο Ηροδότου: Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Γιαπιτζόγλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε το στοίχημα για την επιστροφή στη φυσική έδρα του συλλόγου ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ

Το φινάλε του 2021 φέρνει μια σπουδαία στιγμή για τον Ηρόδοτο, με τους «κυανόλευκους» να αγωνίζονται την Τετάρτη για πρώτη φορά στην φυσική τους έδρα στο πρωτάθλημα της Super League 2, φιλοξενώντας την Επισκοπή.

Η επιστροφή του Ηροδότου στο σπίτι τους έχει φέρει καλή ψυχολογία και αισιοδοξία προκειμένου να έρθει το τρίποντο μετά από καιρό και η ομάδα να πάρει βαθμολογικές ανάσες.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ηρόδοτος αγωνίζεται και πάλι στη Νέα Αλικαρνασσό είναι σπουδαίο και ο άνθρωπος που έτρεξε πολύ για να το πετύχει και εν τέλει δικαιώθηκε είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Γιαπιτζόγλου.

Η επιστροφή στο σπίτι είναι το… χριστουγεννιάτικο δώρο του έμπειρου παράγοντα προς την ομάδα, έχοντας ο ίδιος αφιερώσει αμέτρητες ώρες επιβλέποντας τις απαραίτητες εργασίες (χωματουργικά, κάγκελα, αποδυτήρια, πυρασφάλεια κ.α.) αλλά και έχοντας αναλάβει τις επαφές με τη Λίγκα και τους αρμόδιους φορείς.

Μάλιστα, στο γήπεδο έχει δημιουργηθεί και ειδική θύρα VIP ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλα βελτιωτικά έργα. Αυτό που περιμένει τώρα ο Κώστας Γιαπιτζόγλου και οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι ο κόσμος του Ηροδότου να δώσει βροντερό παρών και να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News