Στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός φάνηκε πως η βροχή δεν είναι δικαιολογία για... χωράφια σαν της Τρίπολης!

Ποδόσφαιρο
Στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός φάνηκε πως η βροχή δεν είναι δικαιολογία για... χωράφια σαν της Τρίπολης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο τα χρέη στους ποδοσφαιριστές στη χώρα μας και στη συγκλονιστική περίπτωση Τσουμάνη που αυτοκτόνησε εκλιπαρώντας να πάρει κάποια από τα δεδουλευμένα του! Είναι και τα γήπεδα που τους βάζουμε να παίξουν!

Είδαμε το Σάββατο το Αστέρας-ΑΕΚ στο βούρκο της Τρίπολης, είδαμε και τις φωτογραφίες από την Άρτα και τον αγωνιστικό χώρο που αναγκάστηκε να παίξει ο Εργοτέλης! Και θα μου πουν κάποιοι, "ε, έχουν γίνει πολλά παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα"!

Η απάντησή μου είναι πως στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν πρέπει να γίνονται παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα!

Αν δεν μπορεί η κάθε ομάδα να διαθέτει ένα γήπεδο που ακόμα και με ώρες βροχόπτωσης θα έχει έναν αγωνιστικό χώρο αξιοπρεπή και...ακίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, να...μετακομίζει (για να μην γράψουμε να τιμωρείται, Ελλάδα είμαστε)!

Υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από αυτό του ΟΦΗ που έπαιξε με τον Ολυμπιακό με βροχή...ωρών αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο αγωνιστικός χώρος ήταν χαλί! Είναι επαγγελματικά πρωταθληματα ή δεν είναι Super League 1 και 2;

Προστατέψτε λοιπόν τους επαγγελματίες σας, όλες οι ομάδες! Και βέβαια πληρώνετε και τις υποχρεώσεις σας! Αλλιώς... έχει και πιο κάτω! Όπως παράδειγμα ο Πανιώνιος που...και Νέος που έγινε δεν γλίτωσε στην πορεία τη Γ΄Εθνική...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News