Αρνητική συγκυρία για τον ΟΦΗ η ημέρα που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό...

Ποδόσφαιρο
Αρνητική συγκυρία για τον ΟΦΗ η ημέρα που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ δεν άντεξε και λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό χάνοντας το ματς με σκορ 1-3. Δεν εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα που του έδωσε ψυχολογία αλλά όχι... και πίστη για τη νίκη!

Και χωρίς να παραγνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει τεράστια διαφορά στο μπάτζετ και σαφώς πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές δεν μπορώ να μη σταθώ στο γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά κατέβηκε στο Ηράκλειο για να βρει έναν ΟΦΗ...αρκετά άδειο σε ενέργεια και σε μία περίοδο που έχει μέσα στα αρκετά προβλήματα τις ιδιαίτερες απουσίες δυο πολύ σημαντικών αν όχι των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών του! 

Και εξηγούμαι: Ο ΟΦΗ την περασμένη Τετάρτη έπαιξε στο "Βικελίδης" κόντρα στον Άρη. Ένα μεγάλο μέρος της ενδεκάδας του Νιόπλια σήμερα είχε αγωνιστεί και στη Θεσσαλονίκη! Σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων και μεγάλης κόπωσης. Αντίθετα, δείτε ποιοι έπαιξαν (κι έχασσαν) από τον Ολυμπιακό στη Βοιωτία και ποιοι αγωνίστηκαν σήμερα! Καμία σχέση που λένε! Και δεν είναι τυχαίο που ο ΟΦΗ είχε θετικό πρόσημο μόνο στο πρώτο μέρος! Και επίσης, δεν είναι δικαιολογία αλλά πραγματικότητα όσα είπε ο Νιόπλιας...

Όσο για τις απουσίες η συγκυρία, άλλη μια συγκυρία, "ήθελε" τον ΟΦΗ να υποδεχτεί σήμερα την ομάδα του Πειραιά χωρίς τον πλέον ποιοτικό του παίκτη, τον Νέιρα αλλά και τον καλύτερο επιθετικό του, τον Ντουρμισάι! 

Και θα μου πείτε τώρα "αυτοί οι δύο θα άλλαζαν τον αγώνα"; Σίγουρα θα ήταν αλλιώς! Και πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που πολύ σύντομα θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους! 

Ο φετινός Ολυμπιακός πήρε με ανατροπή και με δύο γκολ διαφορά παιχνίδι εκτός έδρας! Κάτι που...δεν συνηθίζει στη φετινή περίοδο! Και σήμερα πήρε δίκαια τη νίκη! Ωστόσο ο παράγοντας τύχη-ακόμα και με τις συγκυρίες που προαναφέραμε-είναι αδιάκοπα στο πλευρό των "ερυθρόλευκων" στην τρέχουσα περίοδο...

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News