Ποδόσφαιρο

Βράζουν οι Κουνάβοι με ΕΠΣΗ και Πειθαρχική, τους δίνει δίκιο ο Τζώρτζογλου!

Έχασαν στα χαρτιά το παιχνίδι με το Μοχό για καθυστέρηση για λίγα λεπτά του γιατρού

Άναψε φωτιές στην ομάδα των Κουνάβων η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, καθώς κατακύρωσε με 3-0 υπέρ του Μοχού το μεταξύ τους παιχνίδι που δεν έγινε την περασμένη Κυριακή, επειδή καθυστέρησε για λίγα λεπτά ο γιατρός.

Συγκεκριμένα ο γιατρός του αγώνα έφτασε στο γήπεδο στις 15:07, δηλαδή επτά λεπτά μετά την προκαθορισμένη έναρξη του παιχνιδιού, όμως ο διαιτητής κ. Ξυπάκης είχε κλείσει εντωμεταξύ το φύλλο αγώνα και παρότι τόσο οι Κουνάβοι, όσο και ο Μοχός, ζητούσαν να περιμένει, προκειμένου να μην υποχρεωθούν να αγωνιστούν Τετάρτη, εφόσον ο αγώνας κρινόταν επαναληπτέος. Οι Κουνάβοι ενημέρωσαν ότι ο γιατρός αγώνα καθυστέρησε για λίγα λεπτά λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη κατά την διαδρομή του προς το γήπεδο και ανέμεναν την κλήση της Πειθαρχικής Επιτροπής για να απολογηθούν και να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά για το γιατρό. Όμως χθες το μεσημέρι ενημερώθηκαν εγγράφως ότι έχασαν τον αγώνα στα χαρτιά!

Αυτό το γεγονός προκάλεσε την οργή των Κουνάβων για την ΕΠΣΗ και την Πειθαρχική Επιτροπή, με τον πρόεδρο του σωματείου κ. Δράκο Χρονάκη να είναι έξαλλος και να απειλεί με αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα: «Θέλω να μας πουν γιατί μας καταδίκασαν έτσι, χωρίς καν να μας καλέσουν να απολογηθούμε και να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά για το γιατρό. Ο Γιατρός είχε θέμα με ένα τροχαίο και καθυστέρησε για λίγα λεπτά. Εμείς όμως γι’ αυτό το λόγο χάνουμε το παιχνίδι. Διαμαρτυρόμαστε έντονα. Και θέλω να καταγγείλω ότι μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι η σύζυγος του προέδρου του Μοχού, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την απόφαση που πάρθηκε».

Η θέση Τζώρτζογλου

Ζητήσαμε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου να τοποθετηθεί επί του ζητήματος και μάλιστα πήρε θέση υπέρ των Κουνάβων: «Δίνω χίλια δίκια στους Κουνάβους που διαμαρτύρονται ότι έχασαν ένα παιχνίδι στα χαρτιά επειδή ο γιατρός καθυστέρησε λίγα λεπτά. Θα πρέπει όλοι και εμείς και ασφαλώς οι διαιτητές να δείχνουμε μεγαλύτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα. Είμαστε ευαίσθητοι σε θέματα γιατρών και δεν πρέπει ποτέ ένα παιχνίδι να ξεκινά χωρίς γιατρό. Αλλά δε γίνεται για 7 λεπτά καθυστέρησης του γιατρού να καταδικάζουμε ένα σωματείο…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια