Ποδόσφαιρο

Ο ΟΦΗ ψηλώνει και μεγαλώνει! Του ΠΑΟΚ δεν του το επιτρέπουν...οι ίδιοι οι οπαδοί του!

Ο ΟΦΗ ψηλώνει! Ψηλώνει και μεγαλώνει! Η κρητική ομάδα έχει μάθει πλέον να κερδίζει και ο Νιόπλιας έχει δημιουργήσει μια ομάδα που ο κάθε παίκτης ξέρει τι κάνει και ακόμα...κι αν είναι ξεχασμένος για καιρό (βλέπε Γιάννου) μπορεί όπως αποδείχτηκε χθες να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα!

Εξόχως σημαντικό αυτό, δεν το συζητάμε! Θα προσθέταμε πως ο Νιόπλιας δικαιώθηκε γιατί πρόσφατα είχε αναφερθεί στον παίκτη που προαναφέραμε και είχε δείξει πως τον υπολογίζει! Άρα λοιπόν τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Ο ΟΦΗ μεγαλώνει γιατί λειτουργούν όλα σωστά-έστω με κάποιες μικροεξαιρέσεις που δεν είναι της ώρας να αναφέρουμε-ενώ σε γενικές γραμμές δεν θα ήταν υπερβολή αν γράφαμε αυτή την εβδομάδα πως και τρίτος να βρεθεί, θα είναι δίκαια εκεί! Και πως θα βρεθεί τρίτος; Μα φυσικά αν υπάρξει τιμωρία αφαίρεσης βαθμών από τον ΠΑΟΚ μετά από τα χθεσινά έκτροπα της Τούμπας! Που δυστυχώς απλά θύμισε...πως είναι πάντα Τούμπα!

Και για να μην τα βάζουμε με την γειτονιά αυτή της Θεσσαλονίκης, απλά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ-έστω αυτή η μερίδα που τα χαλάει όλα- έδειξε πως δεν θα ωριμάσει ποτέ! Και φυσικά εξακολουθεί να μικραίνει την ίδια του την ομάδα χωρίς κανένας ΠΑΟΚτζής (πλέον) να δικαούται να μιλάει και για τη χρονιά της εισβολής στον αγώνα με την ΑΕΚ! Της χρονιάς (2018) που ολοκληρώθηκε με την Ένωση πρωταθλήτρια Ελλάδος! Τελεία και παύλα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια