Super League 2: Δεν τα κατάφερε ο Ηρόδοτος απέναντι στην Καλλιθέα

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Δεν τα κατάφερε ο Ηρόδοτος απέναντι στην Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα λάθη έφεραν την ήττα με 0-2

Ο Ηρόδοτος ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη η Καλλιθέα ανέβασε στροφές, οι γηπεδούχοι έκαναν πολλά λάθη και έτσι ήρθε το τελικό 0-2 χάρις στα γκολ των Μουνιέ στο 53’ και Ποζατζίδη στο 85’!

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο ματς άνηκε στον Ηρόδοτο μετά από κλέψιμο του Χατζησάββα και σουτ του ίδιου, που ανάγκασε τον Στρέζο να απομακρύνει δύσκολα στο 15’.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Αρχικά ο Χατζησάββας με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ στο 35’ και στο 40’ η λόμπα του Κοιλιάρα μετά από λάθος πάσα του Ευαγγέλου στην άμυνα της Καλλιθέας πήγε στα χέρια του Στρέζου.

Από την άλλη πλευρά της η Καλλιθέα είχε την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου και μάλιστα ήταν και διπλή!

Μετά από σέντρα που έγινε ο Κονέ έπιασε την κεφαλιά με τον Δήμιζα να βρίσκει την μπάλα και να την στέλνει στο δοκάρι και στην επαναφορά σε σουτ του Τσιντώνη ο τερματοφύλακας του Ηροδότου αν και πεσμένος έκανε μία ακόμη εντυπωσιακή επέμβαση απομακρύνοντας την μπάλα με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το ημίχρονο.

Η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και βρήκε το γκολ στο 53’ με τον Μουνιέ να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να κερδίζει τον Δήμιζα, ο οποίος δεν υπολόγισε καλά την φάση.

Μετά το 0-1 ο Ηρόδοτος ισορρόπησε και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 65’ με τον Βρεττό μετά από όμορφη κίνηση και εκτέλεση του ίδιου με την μπάλα να απομακρύνεται από τον Στρέζο δύσκολα.

Στο 70’ ο Ηρόδοτος απείλησε εκ νέου, όμως το σουτ του Καντέ από το ύψος της περιοχής κόντραρε και πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Στρέζου.

Η Καλλιθέα έχασε τρεις συνεχόμενες ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό με ισάριθμες επεμβάσεις του Δήμιζα στο 83’, όμως στο 85’ ο Ρόσι γύρισε και ο Ποζατζίδης θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας στην μικρή περιοχή και θα κάνει το 0-2!

Στα τελευταία λεπτά η Καλλιθέα έβρισκε συνεχώς χώρους και έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες από θέσεις τετ-α-τετ με τον Δήμιζα να λέει όχι ισάριθμες φορές κρατώντας το 0-2 μέχρι το τέλος.

Ηρόδοτος: Δήμιζας, Κατίδης, Βρεττός, Καντέ, Σουρνάκης (77’ Κοιλιάρας Γ.), Ρουσσάκης (21’ λ.τρ. Λουμπάκης), Δ. Κοιλιάρας (64’ Αποστολίδης), Γκίνη, Αργκιλέσι, Κόρτσαμ, Χατζησάββας

Καλλιθέα: Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Τσιντώνης (46’ Ρόσι), Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα (73’ Κωστίδης), Μουνιέ (66’ Βασιλούδης), Δούμτσης (90’ Νάτσης), Κονέ (66΄Ποζατζίδης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News