Aυτός ο ΟΦΗ δεν είναι για εξάδα, είναι για πεντάδα!

Ποδόσφαιρο
Aυτός ο ΟΦΗ δεν είναι για εξάδα, είναι για πεντάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτός ο ΟΦΗ που είδαμε το Σάββατο στον Βόλο δεν είναι για την εξάδα! Είναι τουλάχιστον για την πεντάδα!

Και μπήκα σήμερα κατευθείαν στο ψητό γιατί μετά από την εικόνα του Πανθεσσαλικού...εμπέδωσα πως ο ΟΦΗ είναι ανώτερος από τον τωρινό Παναθηναϊκό και είναι για πεντάδα καθώς έχει παίξει ένα ποδόσφαιρο που δεν το έχουμε δει από τους "πράσινους" σε ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι εκτός έδρας! Για να μην γράψω... για παραπάνω!Ένας ΟΦΗ που το μπάτζετ του ούτε καν πλησιάζει των υπολοίπων στις πρώτες θέσεις, αλλά έχει μια ποιότητα και λύσεις που με την προσθήκη ενός γκολτζή, όλοι το λένε πλέον, θα κάνει ακόμα περισσότερα σπουδαία σε σχέση με το ματς στη Μαγνησία...

Είναι ωραίο να προσθέσω να βλέπεις δυο επαρχιακές ομάδες σαν τον ΟΦΗ και τα Γιάννενα και θα προθέσω και τον Βόλο, άσχετα από το προχθεσινό ματς. Θα επανέλθω αφού γράψω κάτι και για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Μεγαλύτερη ποιότητα έβγαλε ο Ολυμπιακός αλλά με μια διαιτησία που ενδεχομένως δεν...θα έκανε το 2-1 στην εξέλιξη 1-2 (η ΑΕΚ ζητάει συνολικά 2 πέναλτι) μάλλον θα γράφαμε άλλα. Το ξαναγράφω, η ΑΕΚ δεν είναι αυτή τη στιγμή στο επίπεδο του Ολυμπιακού αλλά σίγουρα έχει πλησιάσει και με δύο καλές προσθήκες σε άμυνα και χαφ θα γίνει πολύ δυνατή!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News