Γ’ Εθνική: Αγώνες-πρόκληση στην Αθήνα για ΠΟΑ και Γιούχτα

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Αγώνες-πρόκληση στην Αθήνα για ΠΟΑ και Γιούχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον για την 5η αγωνιστική

Οι αποστολές ΠΟΑ και Γιούχτα στην Αθήνα και η γειτονική μονομαχία του ΑΟΑΝ στη Νεάπολη, ξεχωρίζουν στην 5η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μια αγωνιστική στην οποία δεν βρίσκεται στο πρόγραμμα το ηρακλειώτικο ντέρμπι Πόρου-Αλμυρού, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που κρατά σε καραντίνα τους παίκτες του Αλμυρού που νόσησαν από κορωνοϊό τις προηγούμενες ημέρες.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Ατσαλένιο την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου ενώ για την επόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου ορίστηκε το εξ’ αναβολής της 4ης αγωνιστικής, Αλμυρός-Πανιώνιος.

Στις αναμετρήσεις που θα γίνουν σήμερα, για πρώτη φορά φέτος ταξιδεύουν εκτός Κρήτης ο ΠΟΑ και ο Γιούχτας.

Οι Ατσαλενιώτες δίνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο και μάλιστα στο πλευρό τους θα είναι και αρκετοί φίλοι του ΠΟΑ που διοργανώνουν εκδρομή, αναχωρώντας απόψε με το πλοίο για Αθήνα.

Σε κοντινή απόσταση από τη Νέα Σμύρνη παίζει και ο Γιούχτα, με την ομάδα των Αρχανών να φιλοξενείται στην έδρα του ΠΑΟ Ρουφ.

Το τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στο Λασίθι, με τη Νεάπολη να φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΑΟΑΝ. Οι Αγιονικολιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν στην κορυφή, αλλά η ΑΕΝ δείχνει δυσκολοκατάβλητη ομάδα...

Σπουδαία μάχη αναμένεται να γίνει και στο Μισεδάκειο της Ιεράπετρας, εκεί όπου Αναγέννηση και Άρης Σούδας θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη… Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές.

Σήμερα (15:00)

ΠΑΟ Ρουφ-Γιούχτας (γηπ. Ρουφ)

Νεάπολη-ΑΟΑΝ (γημ. Νεάπολης)

Πανιώνιος-ΠΟΑ: (γηπ. Νέας Σμύρνης)

Αναγέννηση Ιεράπετρας-Άρης Σούδας (γηπ. Μισεδάκειο)

Πόρος-Αλμυρός ΑΝΑΒΟΛΗ

1.ΑΟΑΝ    10

2.ΠΑΟ Ρουφ     9

3.Πανιώνιος      6

4.Πόρος    6

5.ΠΟΑ      6

6.Γιούχτας        5

7.Αλμυρός        3

8.Νεάπολη        3

9.Άρης Σούδας 2

10.Αναγέννηση 1

*Αλμυρός και Πανιώνιος έχουν ένα ματς λιγότερο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News