ΟΦΗ: Η επιστροφή και η πρόκληση του Βόλου

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Η επιστροφή και η πρόκληση του Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρίποντο προσπερνάει – Τέσσερα ματς να νικήσει στην έδρα της η ομάδα της Μαγνησίας που σκοράρει ανεξαιρέτως σε όλα τα ματς – Μπέος… και ΓΑΠ - Στον αέρα Εθνική και πάγκος -11+1 "Σφηνάκια"

Για τον ΟΦΗ η αποστολή στον Βόλο, μοιάζει με πρόκληση, παρότι έχει να αντιμετωπίσει σίγουρες και πιθανές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του.

Επιστρέφοντας το Σάββατο από τη διακοπή, θα έχει απέναντι του έναν ισχυρό αντίπαλο που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα αλλά που μετράει τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές χωρίς νίκη (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες).

Το δέλεαρ της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό είναι βαθμολογικό αφού ο ΟΦΗ (δυο βαθμούς πίσω του), μπορεί με νίκη να τον προσπεράσει.

Ευνόητο, επίσης ότι η κρητική ομάδα θα θελήσει να διατηρήσει το αήττητό της μακριά από την έδρα της, όπου μετράει μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ ο Βόλος έχει ήδη παραχωρήσει στη δική του, δυο ήττες σε πέντε ματς (ΑΕΚ, Άρης), έχοντας νικήσει τη Λαμία, τον Ατρόμητο, και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η άλλη δυσκολία που χρήσει κρητικής εστίασης, είναι ότι ο Βόλος στην τρίτη του σεζόν στη Superleague, είναι η μόνη ομάδα που έχει σκοράρει φέτος σε όλα τα ματς. Αξιοσημείωτο για την προσοχή που απαιτείται από κάθε αντίπαλο.

Ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια, είναι ευνόητο να δουλεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι, για ανοδικές και πειστικές εμφανίσεις καθώς απελευθερώνει δημιουργικές του δυνατότητες. Το  ματς στον Βόλο, έχει όλα τα στοιχεία για ένα καλό πλάνο, με «διάβασμα» και διαρκή «συγκέντρωση» σε όλες τις γραμμές. Αυτά και άλλα στοιχεία, κάνουν την προετοιμασία του, με τα όποια προβλήματα, ιδιαίτερα σημαντική…  

(Όσο κι αν ο Αχιλλέας Μπέος, έχει στρέψει τον επικοινωνιακό του οίστρο… στον ΓΑΠ!)

Απλά με την ευκαιρία της διαρκούς εναλλασσόμενης 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε τον Βόλο, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Ο Δήμαρχος Βόλου είδε μια φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού και έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη».

Ο Γερουλάνος (επί των ημερών τους στην Κυβέρνηση, οδηγήθηκαν οι εξελίξεις που οδήγησαν τον διαμαρτυρόμενο στη φυλακή), ζήτησε την παρέμβαση Μητσοτάκη (;) κάνοντας λόγο για μπούλινγκ του Δημάρχου και ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε νέο "social" ξέσπασμα εναντίον τους. 

Το θέμα δεν χωρά αστεία

Οι τάσεις δείχνουν τον Τζον Φαν’τ Σχιπ στην πόρτα της εξόδου... Το σίγουρο στην πράξη, είναι ότι αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Το θέμα δεν χωρά αστεία. Μπροστά είναι το Nations League  και τα προκριματικά του Euro.

Ξένος κατά προτίμηση και μην συνδέεται με ομάδες που δεν είναι στο μπλοκ της Ομοσπονδιακής εξουσίας; Ατόφιο ελληνικό παραγοντικό κριτήριο, όπως Ελληνική και η περίπτωση του Γιώργου  Δώνη που είναι στα μαχαίρια με τον "Big" Ιβάν, αλλά ποτέ ξέρεις...

Ο απερχόμενος Ολλανδός έφτιαξε κλίμα στους διεθνείς, κάποιοι από τους οποίους κατά διαστήματα, θα έπρεπε να του άναβαν κερί στην εκκλησιά που τους έφτιαξε βιογραφικό ως διεθνείς...

Λέμε για προπονητή, αλλά αν είσαι ηγεσία και δεν έχεις την ικανότητα να οραματισθείς και να εντοπίσεις αυτό που ακριβώς χρειάζεται το «μαγαζί», κινδυνεύεις να (ξε)πέσεις εύκολα στους ξερόλες και συμφεροντολόγους αυλικούς…

Για να δούμε, τι θα βγει;

ΕΕΑ χωρίς Μαρούπα...δεν έχει νόημα

Ο κουμπάρος Νικόλαος Τζουλάκης ξανά νέος πρόεδρος στην ΕΕΑ και με τη βούλα της Βουλής. Στον ΠΑΟΚ, "αφρίζουν"... Παρέμεινε και ο Αρκούδης. Τον είχε αποκαλύψει τότε στην περιβόητη υπόθεση "πολυϊδιοκτησίας" του ΠΑΟΚ η Μαρούπα πως, πήγε με γραμμένη εισήγηση για υποβιβασμό!

-Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει πια, χωρίς την Ειρήνη Μαρούπα; Τέρμα τα σασπένς.

-Αναμενόμενη η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Αυγενάκη, καθώς πρόκειται για σχέση που μοιάζει με ξερόβηχα που δεν κρύβεται. Του καταλόγισε, ότι «αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό μόνο ως πεδίο νταλαβεριών και ωμών παρεμβάσεων».

-Αλλά αφού υπάρχουν αυτού του είδους οι αντιδράσεις, γιατί δεν υποστηρίχτηκαν στη συζήτηση που έγινε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής; Καμία ένσταση για κανένα από τα προτεινόμενα πρόσωπα, παρότι προβλέπεται από τη διαδικασία... Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έδωσε την έγκρισή του, διευκρίνισε ότι το πράττει διότι διαφωνεί συνολικά με το θεσμικό πλαίσιο κι όχι με την προτεινόμενη σύνθεση, τα πρόσωπα της οποίας τιμά!

-Το ίδιο και από τα κόμματα που δήλωσαν "παρών" (ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜέΡΑ 25). Το ότι θα ψήφιζε υπέρ μόνο η ΝΔ, αναμενόμενο.

-Ο Γιάννης Ράλλης που είναι νέο πρόσωπο στη νέα ΕΕΑ, δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο Ηρακλειώτης πρώην διεθνής διαιτητής, ξέρει καλά από αθλητικά πράγματα και βρίσκει νέο πεδίο ενδιαφερόντων και δράσης...

-Λέτε να μην κόστισε στην πορεία στον Φαν'τ Σχιπ η εκτέλεση της παραγγελιάς να… φάει τότε Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα; Ήταν ή δεν ήταν κόντρα προσωπικού τσαμπουκά μεγαλοπαραγόντων; Εποχή Γραμμένου.

-Έτσι είναι Κριστιάνο. Οι Σέρβοι την πρόκριση, εσείς στα πλέι οφ. Κάθε δικαίωμα για τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς, που  επέστρεψε στο γήπεδο με ένα κουτάκι κόκα κόλα να το γιορτάσει!

-Ρίχνουν κλεφτές ματιές στη ρήτρα του συμβολαίου που τους δεσμεύει με τον Φερνάντος Σάντος στην Πορτογαλική Ομοσπονδία και τους πιάνει πανικός... Αν θελήσουν  διαζύγιο μαζί του, θα πρέπει να του σκάσουν έξι εκατομμύρια ευρώ!

-Έχουν τρελαθεί οι Ολλανδοί από το νέο κλείδωμα των γηπέδων τους για τρεις εβδομάδες. Η Ολλανδική Ομοσπονδίας και η Eredivisie, το δείχνουν:

-«Είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικό να βλέπεις ότι το υπουργικό συμβούλιο προφανώς δεν εξετάζει τις πηγές μόλυνσης. Αυτά δεν έγιναν στα γήπεδα, όπως έχει αποδειχτεί αρκετές φορές, κι όμως το κοινό είναι το πρώτο που τραβάει γραμμή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό τώρα συζητείται. Αυτό μοιάζει με πολιτική φτώχεια, οι άνθρωποι στη «Χάγη» δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν».

-Τα λεφτά είναι καλά για τους Επιτρόπους κάθε ιδιότητας στη χώρα. Θυμίζουν το τραγούδι με τα πεντοχίλιαρα και τα πετσετάκια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News