Και το χιούμορ μας δεν χάνουμε, και το σεντόνι...της μαμάς παίρνουμε και Εθνική θα (ξανα)κάνουμε!

Ποδόσφαιρο
Και το χιούμορ μας δεν χάνουμε, και το σεντόνι...της μαμάς παίρνουμε και Εθνική θα (ξανα)κάνουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός για... τη γαλανόλευκη στο ποδόσφαιρο! Η Εθνική μας ομάδα ανεξάρτητα από το χθεσινό αποτέλεσμα έχει κάνει μια νέα αρχή και αφού αποκλείστηκε από δυο πολύ δυνατές ομάδες (η Ισπανία μπορεί να...πάρει και το Παγκόσμιο Κύπελλο, γιατί όχι) μετράει και κέρδη...

Ανέδειξε ουσιαστικά ο Φαν Σιπ αρκετούς παίκτες με τις κλήσεις τους στην Εθνική, είδατε πχ τον Γούτα, θα ακολουθήσουν και άλλοι και έτσι με την απόφαση "όσοι θέλουν και αξίζουν θα παίζουν" να είναι αδιαπραγμάτευτη, προχωράμε!

Προχωράμε και δεν χάνουμε και το χιούμορ μας και ας χαλάσουμε και κανένα σεντόνι της μαμάς για να κάνουμε...πανό!

Η FIFA πρότεινε πριν λίγο καιρό το Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξάγεται κάθε δυο χρόνια, τονίζοντας πως θα είναι καλό για τις ομάδες. Ωστόσο ήρθε η άμεση αντίδραση της UEFA που απειλεί ακόμα και...με αποχώρηση των εθνικών ομάδων της Ευρώπης από το Παγκόσμιο Κύπελλο! Και όμως, την ίδια ώρα υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη και μάλιστα μεγάλα ονόματα που θέλουν να παίζουν Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, που...δεν τους χαλάει να μην παίρνουν ανάσα από τα πολλά παιχνίδια!

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε σε δηλώσεις του υποστήριξε πως του φαίνεται καλή ιδέα να γίνει αυτό.

«Πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα να έχουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δυο χρόνια. Αλλά σίγουρα για να γίνει αυτό πρέπει όλες οι αρχές, η UEFA και η FIFA να συνεργαστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος Βέλγος.

Θα ασχοληθούμε όμως σήμερα σε συλλογικό επίπεδο με την...ταλαιπωρημένη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ: Μπορεί φαινομενικά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να παραμένει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με τη Γουότφορντ το Σάββατο, ωστόσο φαίνεται πως η διοίκηση της ομάδας ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του Νορβηγού προπονητή.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να πείσουν τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλάβει τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων». Ο Γάλλος προπονητής, που είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ τον Μάιο, φερόταν αρχικά αρνητικός με το να εργαστεί στην Premier League. Το δημοσίευμα αναφέρει πως πλέον έχει αμφιβολίες για το αν η ανάληψη της Γιουνάιτεντ θα ήταν το καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Οι επικεφαλής της αγγλικής ομάδας ελπίζουν πως θα κάμψουν τις αντιστάσεις του εκμεταλλευόμενοι και τις καλές σχέσεις που έχουν δύο βασικά στελέχη της ομάδας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ραφαέλ Βαράν, με τους οποίος είχε συνεργαστεί εξαιρετικά στη Ρεάλ.

Η Γιουνάιτεντ μετά από 11 αγωνιστικές στην Premier League είναι στην έκτη θέση με 17 βαθμούς, στο -9 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News