Super League 2: Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Χανιά δεν βρήκε νικητή

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Χανιά δεν βρήκε νικητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος απέσπασε την ισοπαλία από τα Χανιά

Όλα στο 0 έμειναν στο Ρέθυμνο στο παιχνίδι ανάμεσα στα Χανιά και στον Ηρόδοτο για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε για τον Ηρόδοτο μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Βρεττός, έκανε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Τα Χανιά απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Μπαϊροβιτς στο 14΄ αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε εστία.

Στο 19'  μετά από σέντρα του Μπολάκη ο Χαλκιαδάκης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα με το κεφάλι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κορτσάμ αποσόβησε την τελευταία στιγμή την προσπάθεια των παικτών των Χανίων!

Στο 23΄ μετά από κόρνερ του Κατίδη, ο Κορτσάμ έπιασε την κεφαλιά ωστόσο ο Κουτζαβασίλης ήταν έτοιμος και μπλόκαρε τη μπάλα.

Παρά τις όποιες προσπάθειες το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια!

Στην επανάληψη στο 53΄ τα Χανιά διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς ζήτησαν δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Μπολάκη για μαρκάρισμα στον Καμαρά!

Στο 64 είχαμε ευκαιρία για τα Χανιά από πάσα του Καμαρά ο Μπαΐροβιτς αποφεύγει τον Κόρτσταμ και σουτάρει η μπάλα κοντράρει και σε αντίπαλο και φεύγει εκτός εστίας.

Στο 83ο λεπτό της αναμέτρηση μετά από κόρνερ του Κοιλιάρα ο Γκίνη έκανε ένα γυριστό σουτ, η μπάλα ωστόσο πέρασε μακριά από την εστία!

Η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα για τα Χανιά ήρθε στο 92ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κόλα ο Βάρρκας με κεφαλιά εξ΄ επαφής έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από τα δοκάρια!

Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό σε ένα δυνατό παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος) Κουτζαβασίλης, Βάρκας, Πατάπης, Τσαμούρης, Καμαρά (77′ Κογιέτε), Παναγιωτούδης, Βασιλακάκης (72′ Κόλα), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μπαΐροβιτς, Κολλάς (49′ λ.τρ. Στίκας).

Ηρόδοτος (Γιάννης Τάτσης) Δήμιζας, Αρναούτογλου (41′ λ.τρ. Λουμπάκης), Βρεττός (84′ Αποστολίδης), Καντέ, Κόρτσταμ, Κατίδης (67′ Δ. Κοιλιάρας), Μπολάκης, Ρουσσάκης, Σουρνάκης, Χαλκιαδάκης (84′ Αργκιλέσι), Χατζησάββας (67′ Γκίνη)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News