Ήττα για την Κ17 του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ποδόσφαιρο
Ήττα για την Κ17 του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K17...

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε εκτός έδρας η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Πανοράματος του Δήμου Φυλής, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K17.

Η ομάδα του ΟΦΗ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 10ο λεπτό, με την κεφαλιά του Χότζα εντός περιοχής, να περνά ελάχιστα εκτός εστίας.

Στο 28’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μανέτα να το εκτελεί και να ευστοχεί για το 1-0.

Δυο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Σημαντηράκη να «κρεμά» τον Νικολούδη, μετά από ασίστ του Φαϊτάκη, ενώ στο 35’ η ομάδα μας είχε δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρανδινού.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του α’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, ο Μανέτας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Απόλλωνα, με το 2-1 να είναι το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Στο 53’ ο Σημαντηράκης ήταν άστοχος σε τετ α τετ, ενώ στο 55’ ο Κωσταδήμας νίκησε τον Κότσι για το 3-1.

Η ομάδα του ΟΦΗ είχε κι άλλες ευκαιρίες, όπως το σουτ του Κουτσουπιά στο 70’, το οποίο πέρασε άουτ αλλά και το χαμένο τετ α τετ του Σημαντηράκη στο 89’, με το 3-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Κ17 ΟΦΗ: Κότσι, Βιδιαδάκης, Σαντοριναίος (75’ Ρολάκης), Καρανδινός, Χότζα, Φαϊτάκης, Μάρα (65’ Γκιαουράκης), Τζεβαμπινάς (65’ Αδαμάκης), Φανουράκης (75’ Κλάδος), Μακράκης (46’ Κουτσουπιάς), Σημαντηράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News