Το φιλικό μας θύμισε πως κάποιοι έχουν ακόμα την ανάγκη μας!

Ποδόσφαιρο
Το φιλικό μας θύμισε πως κάποιοι έχουν ακόμα την ανάγκη μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίγουρα θα μπορούσε να είναι περισσότερος ο κόσμος στο χθεσινό φιλανθρωπικό φιλικό στο Παγκρήτιο αλλά μην ξεχνάμε πως το παιχνίδι έγινε σε εργάσιμη μέρα, Παρασκευή απόγευμα. Και μπορεί ο ΟΦΗ για την ιστορία να ηττήθηκε αλλά κέρδισε πολύ περισσότερα τόσο με την έμπρακτη στήριξη στους σεισμόπληκτους-με τη στήριξη και του ΟΠΑΠ-όσο και με την επιστροφή δύο παικτών του που είχε στερηθεί για μήνες, του Τσιλιανίδη και του Στάικου!

Αλλά για να σταθούμε κυρίως στον φιλανθρωπικό σκοπό του χθεσινού αγώνα θα προσθέσουμε πως είναι σημαντικό το γεγονός πως το φιλικό αυτό έγινε σε μια εποχή που το φως της δημοσιότητας δεν...πέφτει πια και τόσο στους σεισμόπληκτους! Ενδεχομένως και γιατί η αύξηση των κρουσμάτων έχει χτυπήσει άλλα καμπανάκια! Όπως και να έχει το πράγμα, το χθεσινό φιλικό μας θύμισε ότι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ηράκλειο το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται!

Θα συνεχίσουμε όμως με κάτι τελείως διαφορετικό, πάμε στη... Βαρκελώνη! Ο ερχομός του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα έχει φέρει και επιστροφές! Βέβαια...δεν μιλάμε για ανανέωση αλλά για μια προσθήκη που δίνει στη Μπάρτσα ένα...μέρος από ό, τι της έχει λείψει: Ψυχή και προσωπικότητα! Όπως είναι γνωστό ο 41χρονος τεχνικός έδωσε το πράσινο φως για να γυρίσει πίσω στην ομάδα ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στους «μπλαουγκράνα» από το 2008 μέχρι το 2016 και ήρθε η ώρα να… επιστρέψει στο σπίτι του.Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπαρτσελόνα περιμένει μόνο την έγκριση της La Liga για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο με μονοετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος θα έχει το μικρότερο συμβόλαιο της ομάδας, αφού όπως είναι γνωστό τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι και τα καλύτερα, οπότε θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει την έγκριση από τη διοργανώτρια αρχή.

Τον Ντάνι όμως δεν τον νοιάζει το οικονομικό! Ο πιο...Βραζιλιάνος απ' όλους τους Βραζιλιάνους σε νοοτροπία ζει για το ποδόσφαιρο και είναι παράδειγμα προς μίμηση! Και ναι, είναι και ικανός μέσα στο γήπεδο αφού παίζει σαν...30άρης!

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News