Διαμαντόπουλος: Αφιέρωσε το γκολ στον νονό του Γιάννη Παρασύρη

Ποδόσφαιρο
Διαμαντόπουλος: Αφιέρωσε το γκολ στον νονό του Γιάννη Παρασύρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίος για την Κ17 Ιωνικού στο ματς με τον ΟΦΗ ο Φάνης Διαμαντόπουλος

Ένα από τα συναρπαστικότερα φετινά παιχνίδια σε επίπεδο Κ17 έγινε το περασμένο Σάββατο στην Ελιά, με τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό να αναδεικνύονται ισόπαλοι 3-3.

Ένας από τους παίκτες που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι από την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν ο επιθετικός Φάνης Διαμαντόπουλος, με γκολ, ασίστ και ευκαιρίες. Μάλιστα έχει ισχυρούς δεσμούς με την Κρήτη καθώς είναι βαφτισιμιός του γνωστού παράγοντα του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννη Παρασύρη.

Ο νονός του ήταν στο γήπεδο και δέχτηκε την αφιέρωση για το γκολ με το οποίο ο Διαμαντόπουλος είχε ισοφαρίσει 1-1. Μάλιστα πριν δύο χρόνια, είχε σκοράρει και πάλι σε παιχνίδι με τον ΟΦΗ σε επίπεδο Κ15, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής τα είπε αρκετή ώρα με τον νονό του μετά το τέλος του αγώνα, όντας από τη μια ευχαριστημένος για το γκολ και την εμφάνισή του αλλά στεναχωρημένος για το ότι η ομάδα του δεν πήρε τους βαθμούς της νίκης, καθώς ισοφαρίστηκε στην εκπνοή. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον νονό του που τον στηρίζει σε όλη του την πορεία, τόσο στα γήπεδα, όσο και στην μαθητική του ζωή, όπου δίνει μεγάλη βαρύτητα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News