Εθνική Ελλάδος: Απόψε η μάχη με Ισπανία, τα σενάρια πρόκρισης στο Μουντιάλ

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ελλάδος: Απόψε η μάχη με Ισπανία, τα σενάρια πρόκρισης στο Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Τον πρώτο από τους δύο «τελικούς» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται την Ισπανία στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική (21:45, Cosmote Sport 1, Open TV).

Η «γαλανόλευκη» θέλει τη νίκη με την οποία θα συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση της δεύτερης του 2ου ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ του Μουντιάλ.

Αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο Τζον Φαν’τ Σχιπ, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα του, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αποψινή αναμέτρηση στη συνέντευξη Τύπου.

Οι πιθανές συνθέσεις

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού, όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την Εθνική με 3-4-1-2. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την εστία της Ελλάδας.

Τριάδα στο κέντρο της άμυνας οι: Τσιμίκας αριστερό στόπερ, Τζαβέλλας και Γούτας ή Μήτογλου σε ρόλο δεξιού στόπερ. Ο κεντρικός αμυντικός της Σίβασπορ φαίνεται να έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει στο ματς.

Δημήτρης Γιαννούλης και Θανάσης Ανδρούτσος θα είναι οι φουλ μπακ αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, με τους Μανώλη Σιώπη και Ανδρέα Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Πέτρος Μάνταλος, που θα καλύψει το κενό του Τάσου Μπακασέτα θα έχει το ρόλο του επιτελικού μέσου, ενώ ο Μασούρας και ο Παυλίδης θα κινούνται στην επίθεση.

Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί θα ξεκινήσουν με τους Σιμόν, Καρβαχάλ, Λαπόρτ, Πάου Τόρες, Τζόρντι Άλμπα, Κόκε, Μπούσκετς, Γκάβι, Σαράμπια, Φορνάλς και Μοράτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News