Τουτζάρης: Βαδίζουμε προς τη διακοπή της πολύπαθης Super League 2

Ποδόσφαιρο
Τουτζάρης: Βαδίζουμε προς τη διακοπή της πολύπαθης Super League 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H προσφορά της ΕΡΤ δεν ανεβαίνει και το αδιέξοδο μπορεί να...αφήσει την κατηγορία μόνο με την πρώτη αγωνιστική...

Τα μαύρα σύννεφα επέστρεψαν στη Super League 2...

Πριν καλά καλά αρχίσει το πρωτάθλημα και ενώ έχει γίνει μόλις η πρώτη αγωνιστική, το οικονομικό αδιέξοδο για τις ομάδες μετά από την ειδοποίηση της ΕΡΤ ότι η προσφορά της "δεν ανεβαίνει", κάνει κάτι παραπάνω από πιθανό το σενάριο οι ομάδες να κατεβάσουν ρολά και να γίνει, αν γίνει, μόνο η επικείμενη 2η αγωνιστική. Κάτι για το οποίο θα ληφθεί απόφαση από την αυριανή συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) . 

O γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης με ανάρτησή του στο Facebook φέρνει την κατηγορία...μια ανάσα από την διακοπή!

Αναλυτικά γράφει: "Δυστυχώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τη διακοπή της πολύπαθης SL2...όταν 4,5εκ € είναι στα ταμεία των τραπεζών κ του κράτους, όταν ομαδες/εταιρείες έχουν min 350χιλ μετοχικό κεφάλαιο(στην περίπτωση της δικής μας ομάδας πολλαπλάσιο ποσο),όταν εδώ κ 3 μήνες τουλάχιστον συντηρούν προπονητές,ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, προμηθευτές κ ουσιαστικά τηρούν ότι τους ζητήθηκε, είναι τραγική η στάση όσων συμβάλλουν στην πλήρη απαξίωση της 2ης κατηγορίας του επαγγελματικου μας ποδοσφαίρου."

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Τουτζάρη και αυτός σχολίασε ότι το ποσό που προορίζεται αυτή τη στιγμή για τις ομάδες της Super League 2 "δεν πλησιάζει καν τις 200.000 ευρώ" με αποτέλεσμα η λειτουργία των ΠΑΕ να γίνεται απαγορευτική...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News