Συνεργασία ΟΦΗ-ΟΠΑΠ: Ένας ισχυρός «σύμμαχος» για τους Κρητικούς

Ποδόσφαιρο
Συνεργασία ΟΦΗ-ΟΠΑΠ: Ένας ισχυρός «σύμμαχος» για τους Κρητικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσίαση έγινε σήμερα στο «Γεντί Κουλέ»

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, παρουσιάστηκε η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον ΟΠΑΠ.

Ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου αποτελεί ένα ισχυρό “σύμμαχο” στη φετινή προσπάθεια.

Στο Ηράκλειο βρέθηκαν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Οδυσσέας Χρυσοστόμου, ο διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, όπως και άλλα στελέχη.

Συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, έφτασαν στην ιστορική έδρα της ομάδας και μίλησαν για μια συνεργασία με γερές “βάσεις” και κοινωνικές προεκτάσεις.

Στην τοποθέτησή του ο διευθύνων σύμβουλος της κρητικής ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, έκανε λόγο για μια κοινή πορεία με οφέλη για όλες τις πλευρές.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν στο πάνελ ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας και ο εκ των αρχηγών Πραξιτέλης Βούρος.

Ο 57χρονος τεχνικός ανάφερε μεταξύ άλλων: «Για τον ΟΦΗ, ο ΟΠΑΠ δεν είναι απλώς ο μέγας χορηγός της ομάδας, αλλά ένας σημαντικός συνεργάτης. Μαζί θέλουμε να φέρουμε τη νέα γενιά ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό. Η ομάδα μας, ιστορικά, έχει πάντα υψηλούς στόχους. Φέτος προσπαθούμε αγώνα με αγώνα να διαμορφώσουμε μια αγωνιστική ταυτότητα και στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι για ό,τι έχουμε πετύχει».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος αμυντικός πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ βοηθά έμπρακτα τις προσπάθειες της ομάδας να πετύχει τους στόχους της. Με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, ελπίζουμε ότι θα προσφέρουμε χαρές στους φιλάθλους μας και θα ζήσουμε σημαντικές επιτυχίες. Εμείς ως ποδοσφαιριστές στηρίζουμε το μεγάλο έργο του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας και έχουμε ήδη φτιάξει το δικό μας group στην εφαρμογή “Ομάδα Προσφοράς”. Η ομάδα μας πάντα θα έχει υψηλούς στόχους, γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News