Ποδόσφαιρο

Νονός του Γκαγκάτση junior ο Πλούταρχος Κουτεντάκης!

Σήμερα έγινε στη Θεσσαλονίκη η βάφτιση του γιου του Μάκη Γκαγκάτση με νονό τον Μεσαρίτη παράγοντα

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή ημέρα για τις οικογένειες Γκαγκάτση και Κουτεντάκη, καθώς δέθηκαν και επίσημα με συντεκνιά! Ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης έγινε νονός του Γκαγκάτση Junior, που πήρε το όνομα Εμμανουήλ!

Η βάφτιση έγινε στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια Κουτεντάκη σύσσωμη να δίνει το παρών, δίνοντας στη βάφτιση έντονο άρωμα Κρήτης και τηρώντας όλα τα έθιμα, κάτι που σχολιάστηκε θετικά από τους παρευρισκόμενους, με πολλούς παράγοντες και μέλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και της ομάδας να δίνουν το παρών.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε σε ανάρτησή του ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ:

«Ευλογία να γίνεσαι νονός… Ευλογία να γίνεσαι ο πνευματικός γονέας ενός παιδιού, αποκτώντας με το ίδιο και την οικογένειά του μια σχέση μοναδική και αναντικατάστατη.

Πριν λίγα χρόνια, όταν συνάντησα για πρώτη φορά τον σύντεκνό μου, τον Μάκη Γκαγκάτση, από την πρώτη στιγμή που του έδωσα το χέρι μου για να τον χαιρετήσω, ένιωσα ότι έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες…

Έναν άνθρωπο που με υποδέχτηκε με αγάπη και σεβασμό και με τίμησε για  να  του βαφτίσω το παιδί του και να γίνουμε σύντεκνοι.

Σήμερα είχα την τιμή να σταθούμε μαζί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας για να βαφτίσουμε τον μονάκριβο γιο του, τον Εμμανουήλ.

Ο Εμμανουήλ είναι πλέον για εμένα και την σύζυγό μου ένα ισότιμο μέλος της οικογένειάς μου, όπως είναι και τα παιδιά μου.

Σύντεκνε Μάκη και συντέκνισσα Λίτσα σας ευχαριστούμε για την τιμή που κάνατε σε εμένα και την οικογένειά μου να είμαστε δίπλα σας σε αυτή την τόσο όμορφη και σπουδαία μέρα…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια