«Ανάσα» για τον Απόλλωνα Σμύρνης (video)

Ποδόσφαιρο
«Ανάσα» για τον Απόλλωνα Σμύρνης (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης με 1-0 απέναντι στα ΠΑΣ Γιάννινα , σωτήριος για την «Ελαφρά Ταξιαρχεία» ο Κότσαρης

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποιο τέρμα, με το πρώτο δεκάλεπτο να έχει ρυθμό,  όσο περνούσε η ώρα άρχισε να πέφτει κυρίως λόγω των πολλών μονομαχιών και των σκληρών μαρκαρισμάτων. Καλύτερος και πιο επικίνδυνος ο ΠΑΣ, που απειλούσε διαρκώς με τον Περέα αλλά δεν μπορούσε να βρει το γκολ, με τον Απόλλωνα να έχει κακή απόδοση και να μην φτιάχνει ευκαιρίες.

Ο Απόλλων μπήκε με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τζανλούκα Φέστα να δικαιώνεται με τον Ιωαννίδη, που τον έβαλε στο ματς στο β’ μέρος. Μετά από κόρνερ του Μαρτίνες, ο Ντομίνγκες πήρε την κεφαλιά η οποία διώχνεται πάνω στη γραμμή, με τον Ιωαννίδη να παίρνει το ριμπάουντ και να ανοίγει το σκορ για την Ελαφρά Ταξιαρχία. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Απόλλωνα με τον Φέστα στον πάγκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες (46' Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Τσιλούλης, Φατιόν, Κάστρο, Παμλίδης (68' Βιτλής), Ντάουντα (46' Ιωαννίδης), Φαν Λα Πάρα (46' Μαρτίνες)

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε (80' Παντελάκης), Κάργας, Πίρσμαν, Σναϊντερ (64' Μπρένερ), Καραχάλιος (80' Μίνα), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (46' Μορέιρα), Περέα, Μιλιντσεάνου (46' Τριάδης)

Πηγή: Sport-fm

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News