Ναμπί: «Με καθαρό μυαλό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Ποδόσφαιρο
Ναμπί: «Με καθαρό μυαλό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό

Η νίκη είναι ο στόχος του ΟΦΗ στο Αγρίνιο, όπως τονίζει ο Αντίλ Ναμπί.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται θάρρος, καθαρό μυαλό και θετική σκέψη.

«Προφανώς είναι μια νέα δοκιμασία, ένα νέο παιχνίδι. Έχουν καλή ομάδα φέτος. Πρέπει να πάμε με καθαρό μυαλό και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Ναμπί και πρόσθεσε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, να έχουμε θάρρος και θετική σκέψη, ώστε η τύχη μας να αλλάξει. Να μετατρέψουμε τις ισοπαλίες σε νίκες. Πρέπει να κρατάμε τη θετική μας σκέψη, ακόμη κι όταν ο αγώνας δεν πηγαίνει καλά. Να συνεχίσουμε να παίζουμε και οι τρεις βαθμοί θα έρθουν σε εμάς».

Για την επιστροφή του στη δράση και μάλιστα με γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής από ένα μακροχρόνιο τραυματισμό. Το να σκοράρω ήταν υπέροχο συναίσθημα. Η οικογένεια μου είναι τόσο χαρούμενη, όσο και οι άνθρωποι που με βοήθησαν αυτούς τους έντεκα μήνες. Ήταν ένα ωραίο, θεαματικό γκολ και υπέροχα συναισθήματα. Είμαι… πεινασμένος να συνεχίσω έτσι, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες. Νιώθω καλά, ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι όλο και περισσότερα λεπτά, να επιστρέψω στην αρχική ενδεκάδα και να παίζω καλά».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News