Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Με ενέργειες ΕΠΣΗ από 1500 ευρώ σε κάθε σεισμόπληκτο σωματείο!

Επίσης αποφασίστηκε οικονομική ενίσχυση για τις ζημιές στο κτίριο της Ένωσης

Οι άμεσες ενέργειες που έκανε ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ για τη στήριξη των σεισμόπληκτων σωματείων είχε άμεση ανταπόκριση από την ΕΠΟ.

Μετά την επιστολή προς την Ομοσπονδία από την τοπική Ένωση, αποφασίστηκε σήμερα να ενισχυθεί με 1500 ευρώ κάθε σωματείο. Επίσης θα ενισχυθεί με 25.000 ευρώ η ΕΠΣΗ για την αποκατάσταση των ζημιών στα γραφεία της από το σεισμό. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Να ενισχυθεί με το ποσό των 1.500 ευρώ το κάθε σωματείο της ΕΠΣ Ηρακλείου για την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν από τον σεισμό που έπληξε πρόσφατα την περιοχή.

Να ενισχυθεί με 25.000 ευρώ η ΕΠΣ Ηρακλείου για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε στα γραφεία της ο ίδιος σεισμός.

Να ενισχυθεί με το ποσό των 1.500 ευρώ το κάθε σωματείο της ΕΠΣ Εύβοιας για την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια