Ο Μανόλης Συντιχάκης στο neakriti.gr: Για τον...άλλο ΟΦΗ στη συνέχεια και τις δύσκολες μέρες λόγω του σεισμού

Ποδόσφαιρο
Ο Μανόλης Συντιχάκης στο neakriti.gr: Για τον...άλλο ΟΦΗ στη συνέχεια και τις δύσκολες μέρες λόγω του σεισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Νιόπλιας πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν είχε κάνει λόγο για τη βελτίωση που περιμένει στην ομάδα του με τις εσωτερικές προσθήκες που θα γίνουν. Προσθήκες που... χωρίς να είναι μοιάζουν μετά από το μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας και σαν εσωτερικές μεταγραφές!

Από κει και πέρα με το βασικό ζητούμενο για την κρητική ομάδα να είναι η πρώτη νίκη- αφού οι ισοπαλίες έχουν κρατήσει χαμηλά τον ΟΦΗ στην κατάταξη- ζητούμενο έστω και σε δεύτερη μοίρα είναι και το καλύτερο ποδόσφαιρο που τώρα αναμένεται να παίξει η κρητική ομάδα. Σε αυτό το ύφος και η συζήτηση που κάναμε χθες με έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ που παρακολουθεί σχεδόν ανελιππώς τα παιχνίδια στο Ηράκλειο και βέβαια τηλεοπτικά δεν χάνει αγώνα της κρητικής ομάδας. Μιλήσαμε χθες με τον Μανόλη Συντιχάκη που έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το εγγύς μέλλον και το αιτιολόγησε βέβαια...

"Κοιτάξτε να δείτε. Οι επιστροφές για τον ΟΦΗ στη μεσαία γραμμή είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές, είναι καθοριστικές! Στα τελευταία χρόνια, την καλύτερη σεζόν ο ΟΦΗ την έκανε όταν είχα στα χαφ Μεγιάδο, Νέιρα και Ναμπί. Ήταν οι ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά και μαζί με τα γκολ που πήρε από τον Φιγκεϊρέντο έφεραν την έξοδο στην Ευρώπη αλλά και το ποδόσφαιρο αρκετά υψηλού επιπέδου. Με τις επιστροφές Μεγιάδο και Ναμπί και βέβαια με τους άλλους παίκτες που πλαισίωναν ήδη τον Νέιρα στη μεσαία γραμμή, ουσιαστικά θα δούμε έναν άλλον ΟΦΗ!"

                                  "Ο επιθετικός που χρειαζόταν ήταν ο Ντουρμισάι"

Ο έμπειρος ποδοσφαιράνθρωπος γνωρίζοντας αρκετά καλά τι χρειαζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο από αυτόν που βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ντουρμισάι και μάλιστα αναφέρθηκε με αρκετά κολακευτικά λόγια: "Έχω άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και θα πω ότι είναι αυτό που ήθελε ο ΟΦΗ. Είμαι σίγουρος ότι με τα σωματικά προσόντα που έχει και με τη μπάλα που ξέρει θα δώσει στην πορεία ό, τι χρειάζεται ο Νιόπλιας. Μην ξεχνάτε πως κάθε παίκτης χρειάζεται και ένα χρόνο προσαρμογής και παράλληλα να πάρει παιχνίδια. Και όσα λέω για τον Ντουρμισάι θα τα δείτε στην πορεία. Άλλωστε με τον ΟΦΗ πλήρη περιμένω πολύ καλά αποτελέσματα και πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα". Όσο για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο; "Έχω δει πως ο Παναιτωλικός έχει καλή ομάδα και σε κάθε ματς αρκετά καλές στιγμές μεσοεπιθετικά, ωστόσο θα πω ότι το παιχνίδι εξαρτάται από τον ΟΦΗ και πως αν πιάσουν την απόδοση που πρέπει οι ποδοσφαιριστές που έχει η κρητική ομάδα στη μεσαία γραμμή πλέον, θα είναι εφικτό το θετικό αποτέλεσμα!"

                                                "Ζω σε ένα... έρημο χωριό"

Ως μόνιμος κάτοικος Αστριτσίου, ο Μανόλης Συντιχάκης μας μίλησε και για τις δύσκολες ημέρες που περνάνε και στο όμορφο αυτό χωριό της ενδοχώρας μετά τον μεγάλο σεισμό του Σεπτεμβρίου: "Βλέπω ένα έρημο χωριό αφού έχει φύγει πολύς κόσμος και ματώνει η καρδιά μου! Σίγουρα όμως πρέπει να κάνουμε υπομονή να επανέλθει όσο γίνεται μια κανονικότητα! Σαν άνθρωποι το έχουμε ανάγκη. Και το δικό μου σπίτι έχει μπει στο...κίτρινο και γενικά τα όσα βλέπουμε μας στεναχωρούν ιδιαίτερα. Και οι μετασεισμοί είναι τόσοι πολλοί που έχεις την αίσθηση πως κάνει κάθε πέντε λεπτά! Μακάρι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια και εύχομαι καλή δύναμη σε όλο τον κόσμο"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News