Τα κατάφερε και στην Κοζάνη ο ΑΟΑΝ, πρόκριση στα πέναλτι!

Ποδόσφαιρο
Τα κατάφερε και στην Κοζάνη ο ΑΟΑΝ, πρόκριση στα πέναλτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξαν με σκορ 1-1...

Τα κατάφερε και στην Κοζάνη ο ΑΟΑΝ!

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-5) στην Κοζάνη με την κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση να λήγουν με σκορ 1-1!

To σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ρογγότης στο 19΄για να ισοφαρίσει στο 41΄ο Πιθαρούλης και να κάνει τους πάντες στον ΑΟΑΝ να πιστέψουν στην πρόκριση!

Οι Λασιθιώτες πριν ισοφαρίσουν το σκορ ζήτησαν πέναλτι στο 36′ σε κράτημα του Μαρκάκη στην περιοχή από τον Μπακάλη αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση, όμως λίγο αργότερα όπως προαναφέραμε έφτασαν στο 1-1!

Μάλιστα η κρητική ομάδα έπαιξε με παίκτη παραπάνω για αρκετά λεπτά στην παράταση και έχασε μεγάλες ευκαιρίες-πριν και μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων- για να φτάσει στην πρόκριση χωρίς να χρειαστεί η "ρώσικη ρουλέτα"...

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου είχε απειλήσει αρχικά στο 3ο λεπτό της παράτασης (93′) με απίστευτη χαμένη ευκαιρία που είχε ο Τζιλάι ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον Κυριακίδη!

Ο Μπακάλης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας την Κοζάνη στο 103΄της παράτασης και για τα επόμενα 17 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές.  Δέκα λεπτά μετά την αποβολή, στο113′  χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ με τον Κυριακίδη να εξουδετερώνει και το κοντινό σουτ του Μαρκόν!

Έτσι φτάσαμε στα πέναλτι όπου ο γκολκίπερ Μπένκο απέκρουσε δύο και χάρισε ουσιαστικά την πρόκριση στην κρητική ομάδα που συνεχίζει και στην 5η φάση του θεσμού. Εκεί όπου στην κληρωτίδα θα μπουν και οι ομάδες της Super League (και ο  ΟΦΗ) πλην της πρώτης τετράδας του περυσινού πρωταθλήματος...

Κοζάνη: Κυριακίδης, Μπάρο, Κατουλίδης, Παπαργυρίου, Βερσέμης, Ρογγότης, Νάνος, Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Μπακάλης, Κωστούλας.

ΑΟΑΝ: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Πιθαρούλης, Τσανάι, Πάγια, Μαυρής, Μηνάς, Φουκαράκης, Νοκάι, Μαρκάκης.

https://www.youtube.com/watch?v=5INL5ZQjo-Q?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News