Super League 2: Αύριο η κλήρωση, στόχος η σέντρα το σαββατοκύριακο

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Αύριο η κλήρωση, στόχος η σέντρα το σαββατοκύριακο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δεδομένα για τους δύο όμιλους και το ερωτηματικό για τη Δόξα Δράμας...

Τροποποιήσεις υπήρξαν αναφορικά με τον διαχωρισμό των ομίλων στη Super League 2 για την οποία η διοργανώτρια αρχή...ετοιμάζεται-εκτός απροόπτου-να κάνει αύριο την κλήρωση. Στόχος είναι, εφόσον δεν υπάρξει νέα ανατροπή, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο (9-10 Οκτωβρίου).

Να σημειωθεί πως...από την ομάδα της Ρόδου υπήρξε διαρροή για τον καταρτισμό του Νοτίου ομίλου, στον οποίο τελικά οι ομάδες θα είναι 15 ή 17 αν δικαιωθούν Ζάκυνθος, Ασπρόπυργος. Οι αποφάσεις της ΕΕΑ βλέπετε μεταφέρθηκαν για αύριο για να ακολουθήσει το Δ.Σ. της διοργανώτριας και η κλήρωση!

Στον Βορρά τοποθετήθηκαν τελικά Ολυμπιακός Βόλου και Καραϊσκάκης, ενώ πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει τελικά – λόγω δελτίων – με τη συμμετοχή της Δόξας Δράμας.

Αναλυτικά οι όμιλοι-σύμφωνα με τη διαρροή από τη Ρόδο-έχουν ως εξής:

Βόρειος όμιλος: Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ηρακλής, Τρίκαλα, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Θεσπρωτός, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Βέροια, Ξάνθη, Ολυμπιακός Βόλου, Καραϊσκάκης, ΠΑΟΚ Β, Ολυμπιακός Β, Δόξα Δράμας (;)

Νότιος όμιλος: Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, ΟΦ Iεράπετρας, Καλαμάτα, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, ΑΕΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Ηρόδοτος, Ρόδος.

 Eρωτηματικό όπως είδατε παραμένει η Δόξα ΔράμαςΟι Δραμινοί παρότι κέρδισαν με δικαστική απόφαση τη συμμετοχή τους στην Super League 2 φέρονται να έχουν ban από την UEFA που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Παράλληλα θέμα προκύπτει και με τα επαγγελματικά συμβόλαια των «Μαυραετών» τα οποία είναι μόλις έξι, κάτι που καθιστά αμφίβολη την οριστική συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. 

                                        Η ανακοίνωση της διοργανώτριας

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναλυτικά αναφέρει:

«Εν όψει της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος για τις 10 Οκτωβρίου 2021, αύριο 5.10.21 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Golf Prive της Γλυφάδας η κλήρωση του πρωταθλήματος 2021-2022.

Θα προηγηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στις 18:00 για την τοποθέτηση των ομάδων στους ομίλους και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News