U19 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3: Σκόραρε αλλά δεν πανηγύρισε ο Κουτεντάκης στο ΒΑΚ!

Ποδόσφαιρο
U19 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3: Σκόραρε αλλά δεν πανηγύρισε ο Κουτεντάκης στο ΒΑΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόσωπο του σημερινού αγώνα για το πρωτάθλημα Νέων ο Μεσαρίτης ποδοσφαιριστής

Η φιλότιμη προσπάθεια και η θέληση για την U19 του ΟΦΗ δεν ήταν αρκετά απέναντι στον ποιοτικό και μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 0-3 στο ΒΑΚ.

Η U19 του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι και την ήττα με 1-5 από τη Ζίλινα για το Youth League, παρατάχθηκε στο ΒΑΚ έχοντας στη σύνθεσή της και τρεις παίκτες που προέρχονται από τον ΠΑΟΚ Β’, τους Κουτεντάκη, Τσοπούρογλου και Αβεντισιάν. Αυτοί οι τρεις ήταν που έκαναν και ουσιαστικά τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να είναι πολύ μαχητικός αλλά ο ΠΑΟΚ να δείχνει την ποιότητά του όποτε χρειάστηκε.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Τίτος Κουτεντάκης, που για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ το 2018, επέστρεψε ως αντίπαλος στο ΒΑΚ. Μάλιστα, έμελλε να ανοίξει και το σκορ στο α’ ημίχρονο, διάστημα όπου ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και μάλιστα δεν πανηγύρισε το γκολ, το οποίο αφιέρωσε στη μητέρα του η οποία ήταν στο γήπεδο μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη Κουτεντάκη και πρώην διευθυντή της Ακαδημίας ΟΦΗ και δύο από τα αδέρφια του, την Ευγενία και τον Γιώργο.

Τα άλλα δύο γκολ του ΠΑΟΚ μπήκαν στην επανάληψη με σκόρερς τους Αβεντισιάν με εύστοχο πέναλτι και Κουλούρη. Πάντως και ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες του και άξιξε να σκοράρει, φτάνοντας κοντά στο γκολ με Θεοδοσουλάκη, Αποστολάκη, Χαλκιαδάκη και Λέλεκα…

Ο Τίτος Κουτεντάκης πριν το παιχνίδι αλλά και μετά το τέλος χαιρέτησε έναν προς έναν τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της Κ19 ΟΦΗ, με πολλούς εκ των οποίων υπήρξε για πολλά χρόνια συμπαίκτης ήταν στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ, είτε στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News