ΕΠΣ Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη με συγκίνηση και άμεσες ενέργειες για τα πληττόμενα σωματεία

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη με συγκίνηση και άμεσες ενέργειες για τα πληττόμενα σωματεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαφές με την ΕΠΟ και ταξίδι Κουτεντάκη στην Αθήνα με σκοπό την ενίσχυση των ομάδων

Γρήγορα και μεθοδικά κινείται η ΕΠΣ Ηρακλείου, που βρίσκεται στο πλευρό των πληττόμενων σωματείων από τον ισχυρό σεισμό της περασμένης Δευτέρας.

Πρόκειται για τις ομάδες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που είχαν κληθεί να συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, η οποία έγινε σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα σωματεία ΟΦΑ, Βόνη, Ανθεστίων, Τριτωνία, Κόροιβος, Κουνάβοι, Πήγασος, Ηρακλής Νιπιδιτού, Γαρίπ και Ίνι, με τους εκπρόσωπους των περισσότερων να συμμετέχουν στη σημερινή συζήτηση.

Αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ηρακλειώτικης Ένωσης, Νίκο Τζώρτζογλου για τις άμεσες ενέργειες και το ενδιαφέρον.

Ταυτόχρονα, μετέφεραν τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τα σωματεία και οι τοπικές κοινωνίες που εκπροσωπούν, με δεκάδες κατοίκους από το δήμο Μινώα Πεδιάδος και τα γύρω χωριά να έχουν χάσει τα σπίτια τους και να δίνουν πλέον μάχη για να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Ταυτόχρονα, δυνατό το μήνυμα από όλους προκειμένου οι ομάδες να μπουν στα γήπεδα, καθώς το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός θα αποτελέσει μια διέξοδος στις δυσκολίες που διανύουν.

Στις αποφάσεις που πάρθηκαν είναι ότι η ΕΠΣΗ άμεσα θα αποστείλει επιστολή στην ΕΠΟ και σε άλλους φορείς και θα ζητά οικονομική ενίσχυση για τα σωματεία που προέρχονται από τις πληττόμενες από το σεισμό περιοχές, ενώ ανάλογες ενέργειες θα γίνουν προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που έχει προκαλέσει στο νεοκλασικό κτίριο της ΕΠΣΗ η σεισμική ακολουθία. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ομοσπονδία γι’ αυτό το λόγο ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και θα έχει τις σχετικές επαφές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News