Νιόπλιας: «Ήταν δύσκολα ανά διαστήματα, όμως είχαμε αντίδραση»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Ήταν δύσκολα ανά διαστήματα, όμως είχαμε αντίδραση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στους πληγέντες του σεισμού

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΣ, αλλά και οι κινήσεις που επανάφεραν την ισορροπία βρέθηκαν στο επίκεντρο των δηλώσεων του Νίκου Νιόπλια.  

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε ότι αν οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο διάστημα που υπερείχαν, δύσκολα θα γύριζε το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια των παικτών του.

Αρχικά υπογράμμισε: «Πέρα από το βαθμό, η αντίδραση ήταν με τις αλλαγές του Ντε Γκούζμαν και του Κοροβέση. Εκεί ισορροπήσαμε, αλλά πριν από αυτό περάσαμε ένα πολύ δύσκολο 25λεπτο. Από το 45’ μέχρι το 70’ ήταν δύσκολα για μας. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και είχαμε φόβο να περάσουμε τη μπάλα στα χαφ. Έπειτα με την τοποθέτηση του Λάμπρου, που πήγε κοντά στον φορ και την παρουσία του Κοροβέση από αριστερά, αποκτήσαμε καλύτερη ισορροπία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να πάρουμε την ισορροπία αυτή με τον Γιαννούλη. Από την άλλη, δε μπορούμε να κρατάμε ένα 25λεπτο, γιατί αν ο ΠΑΣ προηγούνταν και είχε το μομέντουμ, νομίζω δε θα γυρνούσε το παιχνίδι. Η αντίδραση αυτή, κάτι λέει, ότι δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα τακτοποιημένη ομάδα, δε δέχεται εύκολα γκολ και είμαστε η πρώτη ομάδα που σκοράραμε απέναντι της. Το θέμα είναι να γυρίσουμε εμείς σίγα-σιγά όλα τα παιδιά, να βρούμε ισορροπίες στη μεσαία γραμμή και στο επιθετικό κομμάτι και θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Ο 57χρονος τεχνικός έστειλε το «μήνυμα» του για τις «πληγές» που άφησε ο χθεσινός μεγάλος σεισμός: «Είναι πίσω οι οικογένειες μας, ζούμε στο Ηράκλειο. Ήταν μια δύσκολη μέρα για όλους. Είχαμε και ένα νεκρό στο Ηράκλειο, στο Αρκαλοχώρι. Αυτά είναι τα πιο δύσκολα και όχι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, γιατί το ποδόσφαιρο δεν σταματά, όμως μια ζωή δεν ξαναγυρίζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News