Κύπελλο Ελλάδας: Σπουδαίες μάχες για τις ομάδες της Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Σπουδαίες μάχες για τις ομάδες της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης παίζει με ΠΑΟ Ρουφ, ενώ το ντέρμπι Γιούχτας-ΑΟΑΝ «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Έντονο ενδιαφέρον από κρητικής πλευράς έχει η αγωνιστική δράση για το Κύπελλο Ελλάδας, που έχει φτάσει στην 3η φάση.

Στο… κόλπο μπαίνουν και οι ομάδες της Super League 2, με τον Εργοτέλη, τον ΟΦ Ιεράπετρας και την Επισκοπή ξεκινούν την παρουσία τους στον θεσμό.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Γιούχτα και τον ΑΟΑΝ «μαγνητίζει» τα βλέμματα στις Αρχάνες, ενώ η δράση ξεκίνησε χθες με τον Άρη Σούδας να γνωρίζει ήττα-αποκλεισμό στα Περιβόλια με 0-1 από τον Διαγόρα Ρόδου.

Ο Εργοτέλης αγωνίζεται εκτός έδρας, με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ να διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη.

Τα… φώτα πέφτουν και στις Αρχάνες, όπου ο Γιούχτας θα υποδεχθεί τον ΑΟΑΝ σε ένα κρητικό ντέρμπι με… άρωμα Γ' Εθνικής. Στόχος και των δύο ομάδων είναι η πρόκριση, ενώ οι Άγγελος Κασσωτάκης και Νίκος Σούργιας φαίνεται πως έχουν κατασταλάξει στα πλάνα τους για την 11αδα.

Στις 15:00 ο ΟΦ Ιεράπετρας παίζει εντός έδρας με την Καλαμάτα και η Επισκοπή στις 16:00 εκτός με την Καλλιθέα. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Άρης Σούδας-Διαγόρας 0-1

Σήμερα (15:00)

ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα (γηπ. Βουζουνεράκειο): Τσαγκαράκης (Χανίων), Αναστασάκης (Χανίων), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου), 4ος: Γεωργόπουλος (Χανίων).

Σήμερα (16:00)

ΠΑΟ Ρουφ-Εργοτέλης (γηπ. Νέας Σμύρνης): Ντάουλας (Δυτ.Αττικής), Δημόπουλος (Δυτ.Αττικής), Οικονόμου (Δυτ.Αττικής), 4ος: Φίτσας (Δυτ.Αττικής).

Γιούχτας-ΑΟΑΝ (γηπ. Αρχανών): Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Μητροφάνης (Αθηνών), Μαραθωνίτης (Αθηνών), 4ος: Τσατσούλης (Αθηνών).

Καλλιθέα-Επισκοπή (γηπ. «Γρ.Λαμπράκης»): Καδδάς (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας), Οικονόμου (Αχαΐας), Αλιάγας (Δυτ.Αττικής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News