Ο χρόνος κυλά υπέρ του: Ο ΟΦΗ «χτίζει» ταυτότητα και σημεία αναφοράς!

Ποδόσφαιρο
Ο χρόνος κυλά υπέρ του: Ο ΟΦΗ «χτίζει» ταυτότητα και σημεία αναφοράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου δουλεύει εντατικά και το δημιουργικό κομμάτι

Δεν άνοιξε... λογαριασμό στις νίκες ο ΟΦΗ ούτε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως φαίνεται ότι ο χρόνος κυλά υπέρ του.

Η ομάδα του Ηρακλείου “τρέχει” το πιο... βαρύ αγωνιστικό 10ήμερο, με τρία παιχνίδια σ’ αυτό το διάστημα, και ταυτόχρονα “χτίζει” ποδοσφαιρική ταυτότητα.

Οι “ασπρόμαυροι” στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα, παρότι το πρώτο “τρίποντο” δεν έχει έρθει ακόμη. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δουλεύουν σε έντονους ρυθμούς, έχοντας ήδη κάποια σημεία αναφοράς.

Με εξαίρεση την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, η αμυντική λειτουργία φαίνεται πως έχει ανέβει... επίπεδο.

Ο ΟΦΗ δε δέχεται τελικές προσπάθειες στην περιοχή του με μεγάλη ευκολία, “διαβάζοντας” πολύ καλά τα ατού του εκάστοτε αντιπάλου.

Εκεί που θέλει να βρει τα... πατήματά του, είναι στον δημιουργικό τομέα. Βέβαια, αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι στο ποδόσφαιρο και απαιτεί περισσότερο χρόνο, ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ (ειδικά μεσοεπιθετικά).

Μέσα από τα παιχνίδια, οι “ασπρόμαυροι” θα βρουν τον ρυθμό τους και οι ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη χημεία και ομοιογένεια. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σταδιακά θα επιστρέψουν στη δράση παίκτες- “κλειδιά” για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Μεγιάδο, Τοράλ, Ναμπί και Τσιλιανίδης είναι ποδοσφαιριστές που όταν βρεθούν στο 100% της ετοιμότητάς τους θα είναι στον κορμό των λεγόμενων “βασικών”.

Μέχρι να συμβεί αυτό (δε θα αργήσει πάρα πολύ), η ομάδα του Ηρακλείου θα πάει με τα “όπλα” που έχει στη διάθεσή του ο Νίκος Νιόπλιας και αρχής γενομένης από τα Γιάννινα θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News