Το "Legends 2004 Youth Cup" ρίχνει αυλαία στο Ρέθυμνο

Ποδόσφαιρο
Το "Legends 2004 Youth Cup" ρίχνει αυλαία στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του 2004 θα βρεθούν στο γήπεδο της Σοχώρας…

Μία σπουδαία ποδοσφαιρική γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο. Ο λόγος για το «Legends 2004 Youth Cup 2021» που θα κλείσει την χρονιά αυτή στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Σοχώρας, από τις 11:00 το πρωί και μέχρι τις 17:00 , με την παρουσία φιλάθλων. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος 12 Ακαδημίες από ολόκληρη των Κρήτη με τη συμμετοχή αθλητών-τριών από 12 εώς 14ων ετών. Το τουρνουά ήταν να πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο όμως τα περιοριστικά μέτρα που υπήρχαν το ανέβαλαν για το προσεχές Σάββατο. 

Στο Ρέθυμνο θα βρεθούν κορυφαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του παρελθόντος όπως οι : Νικοπολίδης, Κατσουράνης, Λάκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Βενετίδης, Βρύζας ενώ αναμένονται ακόμη δύο ονόματα που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί «Legends 2004 Youth Cup» σε Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη καιΠειραιά και οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 συνεχίζουν το ταξίδι τους για το τελευταίο τουρνουά στο Ρέθυμνο το επόμενο Σάββατο.

Μέλη της ομάδας που κατέπληξε την Ευρώπη το 2004 θα δώσουν το «παρών» στο Δημοτικό Γήπεδο της Σοχώρας για να συναντήσουν μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια, και να μοιραστούν τις αξίες, τα ιδανικά και τη χαρά του αθλητισμού.

Οι Legends θα γίνουν μέντορες των παιδιών για μία ημέρα, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Αγόρια και Κορίτσια από Ακαδημίες Ποδοσφαίρου ολόκληρης της Κρήτης θα γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς θρύλους και θα διδαχθούν μυστικά του ποδοσφαίρου σε μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή.

Οι Legends 2004 θέλουν με αυτές τις δράσεις να ανταποδώσουν την απεριόριστη αγάπη που λαμβάνουν αυτά τα 17 χρόνια. Και θέλουν να το κάνουν μέσα από την ποδοσφαιρική διάδραση με τους μικρούς τους φίλους σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Champions For Life" με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η συμμετοχή των ακαδημιών είναι εντελώς δωρεάν.

Ελεύθερη είσοδος αλλά με υγειονομικό πρωτόκολλο

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι έλεγχοι που επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Συγκεκριμένα, όποιος ενήλικος επιθυμεί να παρακολουθήσει από την κερκίδα το τουρνουά, θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο με την επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική από όλους, εκτός των αθλητών ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της άθλησης. Η θερμομέτρηση είναι υποχρεωτική για κάθε εισερχόμενο στις εγκαταστάσεις και με θερμοκρασία πάνω από 37 δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος. Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήνταδύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News