Ποδόσφαιρο

Παραίτηση βόμβα Μουρτζάκη και Δ.Σ. των Νέων Ηροδότου

Κάνουν λόγο για απαξίωση του έργου τους λόγω των αποφάσεων για ΠΑΕ και Κ19

Οι Νέοι Ηροδότου είναι ένα σωματείο που έχει χαράξει τη δική του πορεία τα τελευταία χρόνια, έχει αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές και ασφαλώς αποτελεί την πηγή από την οποία τροφοδοτείται η πρώτη ομάδα του Ηροδότου.

Άλλωστε η επιτυχία της πρώτης ομάδας και η άνοδος στην Super League2 είχε και άρωμα Νέων Ηροδότου, με παιδιά που ήταν στο περσινό ρόστερ να προέρχονται από τους Νέους.

Ωστόσο οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι δυσάρεστες με τον δραστήριο πρόεδρο Παναγιώτη Μουρτζάκη και σύσσωμο το Δ.Σ. να υποβάλει παραίτηση «βόμβα» και να αποχωρεί με πικρία, κάνοντας λόγο για απαξίωση του έργου τους και της προσπάθειάς τους!

Τα λόγια του κ. Μουρτζάκη, εκπροσωπώντας τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. των Νέων είναι χαρακτηριστικά: «Ποιος δεν θέλει έναν Ηρόδοτο ενωμένο, με παιδιά δικά μας στην πρώτη ομάδα, με παιδιά δικά μας στην Κ19. Υπάρχουν άνθρωποι στο Δ.Σ. των Νέων Ηροδότου που έχουν παλέψει πολύ γι’ αυτή την ενότητα και το όραμα μιας μεγάλης ομάδας. Κι αυτή η προσπάθεια δεν πρέπει να απαξιώνεται από τις αποφάσεις ορισμένων, χωρίς καν εμείς ως Νέοι Ηροδότου να έχουμε λόγο, λες και δεν ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου. Είμαστε υπέρ της συλλογικότητας αλλά με σωστές ενέργειες και διαδικασίες, με οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Ορισμένοι όμως κινούνται όχι με βάση την ενότητα αλλά το προσωπικό τους συμφέρον, αγνοώντας τελείως τους Νέους Ηροδότου. Εμείς δεν το ανεχόμαστε αυτό και σύσσωμη η διοίκηση οδηγήθηκε σε παραίτηση…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια