Ποδόσφαιρο

Άνοιξε το σπίτι του ο «Κάρα» για Τζώρτζογλου-Κουτεντάκη!

Ο εμβληματικός Γιώργος Καραγκούνης και η τρομερή φιλοξενία του στην Αθήνα

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ταξίδεψαν την Πέμπτη στην Αθήνα λόγω της δικαστικής υπόθεσης του Τζώρτζογλου με Κούγια και φαίνεται ότι αυτή η ιδιαίτερη «αποστολή» θα τους μείνει αξέχαστη.

Όχι μόνο για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου, στο οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ αθωώθηκε πανηγυρικά στην εναντίον του αγωγή αλλά και για τα όσα έγιναν στο περιθώριο του ταξιδιού.

Και για να μείνουμε πιο συγκεκριμένοι, Τζώρτζογλου και Κουτεντάκης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στην Αθήνα την υπέροχη φιλοξενία του Γιώργου Καραγκούνη! Ο εμβληματικός κάπτεν της Εθνικής Ομάδας άνοιξε το σπίτι του για τους δύο Ηρακλειώτες παράγοντες, οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ζεστασιά και τις όμορφες στιγμές που πέρασαν εκεί.

Ουσιαστικά βέβαια ήταν μια ανταπόδοση της φιλοξενίας που συναντά ο «Κάρα» κάθε φορά που βρίσκεται στο Ηράκλειο, με τους δεσμούς του με Τζώρτζογλου και Πλούταρχου να είναι ισχυροί.

Πάντως, δεν θα μπορούσαν να μη βρεθούν για κάποιες σημαντικές επαφές και στην ΕΠΟ, με τον πρόεδρο και τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ να έχουν τετ-α-τετ με επιτελικά στελέχη της Ομοσπονδίας σχετικά με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Ένωση και τα σωματεία, το θέμα Κουκουλάκη που παραμένει ανοιχτό, τις οφειλές των σωματείων στην ΕΠΟ για τις οποίες έχει γίνει αίτημα για διαγραφή τους, για το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου κ.α.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια