Αποκλεισμός στη… ρώσικη ρουλέτα για τον ΠΟΑ, "καζάνι που βράζει" το Ατσαλένιο για τη διαιτησία!

Ποδόσφαιρο
Αποκλεισμός στη… ρώσικη ρουλέτα για τον ΠΟΑ, "καζάνι που βράζει" το Ατσαλένιο για τη διαιτησία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισοπαλία 3-3 στην κανονική διάρκεια, 3-4 η Ηλιούπολη στα πέναλτι

Ο ΠΟΑ είπε… πικρό «αντίο» στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς ηττήθηκε 3-4 από την Ηλιούπολη στη διαδικασία των πέναλτι και αποκλείστηκε.

Η κανονική διάρκεια είχε λήξει με ισοπαλία 3-3 και ενώ η ομάδα του Ατσαλένιου είχε προβάδισμα με 3-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα στο 15’ με τον Ολιβέιρα, ενώ στο 34’ ο Αννιτσάκης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση τέσσερα λεπτά αργότερα, μειώνοντας σε 3-2 με τον Ταβάρες, όμως το φινάλε του ημιχρόνου είχε «πράσινο»… χρώμα.

Ήταν το 43ο λεπτό, όταν ο Ολιβέιρα βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καϊμακαμούδη, που δε δυσκολεύτηκε να πετύχει το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ηλιούπολη μπήκε γρήγορα και πάλι στο ματς, με τον Ντινιωτάκη να σκοράρει για το 3-2.

Το παιχνίδι απέκτησε μια… άγρια ομορφιά και εν τέλει είχε φινάλε… θρίλερ. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αννιτσάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδι στο 3-3 και η… σκυτάλη πήγε στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο, ο ΠΟΑ ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στον γκολ, όμως οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη.

Στη διαδικασία των πέναλτι, οι τερματοφύλακες ήταν πρωταγωνιστές, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη-πρόκριση με 3-4.

Η σειρά των εκτελέσεων:

Κερμενίδης αποκρούει ο Λέτσο

Σάμιος 0-1

Ολιβέιρα η μπάλα άουτ

Γάγγος 0-2

Μεϊρέλες 1-2

Κρητικός 1-3

Χατζηανδρέου 2-3

Παπαγιαννόπουλος αποκρούει ο Γιαγκιόζης

Πατινιώτης 3-3

Ζέλο αποκρούει ο Γιαγκιόζης

Αννιτσάκης αποκρούει ο Ζέλο

Κράσι 3-4. Ωστόσο το εκτέλεσε δύο φορές, αφού στην πρώτη κακώς δόθηκε επανάληψη!!

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης (81’ Χατζηανδρέου), Σαβουϊδάκης (91’ Λέλεκας), Τσιρούδης (81’ Γιαλυτάκης), Σένκα (73’ Νίκολι), Καϊμακαμούδης (93’ Βοργιάς), Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μειρέλες, Πατινιώτης, Αννιτσάκης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Λέτσο, Πολίτης (46′ Γεωργιάδης), Μπουσάι, Κρητικός, Ρέτζο (81’ Τσάκαλος), Μαλάι (81’ Τόσκα), Γάγγος, Ταβάρες (71’ Κράσι), Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης (111’ Λάμπι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News