Ο Κόλλιας έδωσε την πρόκριση στον Γιούχτα στα πέναλτι!

Ποδόσφαιρο
Ο Κόλλιας έδωσε την πρόκριση στον Γιούχτα στα πέναλτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα των Αρχανών επικράτησε 4-2 αφού αποδείχτηκε πιο εύστοχη

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο Γιούχτας, μετά από αγώνα… θρίλερ με τον Αήτττητο Σπάτων, που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

«Ήρωας» ο Κόλλιας για τους Αρχανιώτες, καθώς η απόκρουση του έδωσε το… εισιτήριο, ενώ ταυτόχρονα οι συμπαίκτες του ήταν πιο εύστοχοι.

Η ομάδα του Άγγελου Κασσωτάκη πήρε το προβάδισμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο, με σκόρερ τον Δωματά.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 33’ με τον Πρέντι να πετυχαίνει το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως ο Γιούχτας δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες που πέρασαν όμως ανεκμετάλλευτες και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

Εκεί οι δύο ομάδες ήταν προσεκτικές και δε δημιουργήθηκαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στις εστίες, με εξαίρεση την κλασσική ευκαιρία των γηπεδούχων που είχαν δοκάρι με τον Κατσικοκέρη στο 110’.

Στη διαδικασία των πέναλτι, οι παίκτες του Γιούχτα ήταν απόλυτα εύστοχοι, ενώ ο Κόλλιας ήταν ο πρωταγωνιστής με δύο αποκρούσεις.

Η σειρά είχε ως εξής:

Δωματάς 1-0

Λαμπίδης αποκρούει ο Κόλλιας

Φραγκουλάκης 2-0

Πράπας 2-1

Πλουσής 3-1

Κατσέρης 3-2

Γελαδάρης 4-2

Μιχαηλίδης αποκρούει ο Κόλλιας

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Γελαδάρης, Τζανής (108’ Λογοθέτης), Ραπτάκης, Κοντογιάννης (51’ Ψαρράς), Δωματάς, Φραγκουλάκης, Μέμμος (77’ Σφυρογιαννάκης), Πλουσής.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Διάσσινος, Στυλιανόπουλος (77’ Χοτζάι), Ασλάνι, Μιχαηλίδης, Νομικός, Παναγόπουλος, Μακροστέργιος (55’ Πράπας), Γκρόσιος (65’ Ιωαννίδης), Κατσέρης, Παπανικολάου, Πρέντι (77’ Λαμπρίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News