Αναστασιάδης στην ΚΡΗΤΗ TV: Θα δούμε πολύ καλό ΟΦΗ, o ΠΟΑ πρέπει να πρωταγωνιστεί στη Γ΄Εθνική!

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης στην ΚΡΗΤΗ TV: Θα δούμε πολύ καλό ΟΦΗ, o ΠΟΑ πρέπει να πρωταγωνιστεί στη Γ΄Εθνική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής (πλέον) του ΠΟΑ αναφέρθηκε φυσικά και στη δική του ομάδα κρατώντας χαμηλούς τόνους για το πρωτάθλημα αλλά και το κυριακάτικο ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη στο Ατσαλένιο...

"Ο ΟΦΗ μου έδειξε μια καλή εικόνα στο φιλικό που παίξαμε. Έχω άποψη για την ομάδα. Έχει ένα πολύ καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών και μαζί με τον προπονητή εκτιμώ ότι θα κάνει μια πολύ καλή χρονιά φέτος! Όσο για την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, σίγουρα θα δώσει παραπάνω άγχος στους γηπεδούχους! Και για τον ΟΦΗ ίσως είναι καλός οιωνός πως είχε ξαναγίνει  πρόσφατα πρεμιέρα με το ίδιο ματς"...

Τα λόγια ανήκουν στον τεχνικό του ΠΟΑ Ανέστη Αναστασιάδη που μίλησε απόψε στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV...

Τον Ανέστη που σίγουρα έχει αισθήματα για την ομάδα που τον έφερε πριν 20 περίπου χρόνια στην Κρήτη και τον έκανε Ηρακλειώτη! Ο Μακεδόνας τεχνικός και...μέχρι χθες ποδοσφαιριστής πρόσθεσε πως "δεν τιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο η καθυστερημένη έναρξη στη μεγάλη κατηγορία" και πρόσθεσε πως "μπορεί οι ομάδες με τις δυνατές μεταγραφές να έχουν καλύτερη απόδοση ωστόσο σε βάθος χρόνου άλλα πράγματα όπως καλύτερα αθλητικά κέντρα, τεχνογνωσία και συμμετοχές για περισσότερους Έλληνες θα άφηναν μεγαλύτερα κέρδη για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ήδη ο προπονητής της Εθνικής έκανε κάποιες δηλώσεις που είναι ενδεικτικές για τα στοιχεία που θα βοηθούσαν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα"!

Για την ομάδα του, τον ΠΟΑ, ο Αναστασιάδης σημείωσε: "Λόγω ιστορίας πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε! Σίγουρα έχουμε και πολύ καλο υλικό αφού προστέθηκαν ικανοί παίκτες στους ήδη ποιοτικούς που είχαμε! Ωστόσο ισχυρές είναι όλες οι ομάδες και θα ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία"!

Τέλος, αναφορικα με το κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου στο Ατσαλένιο με την Ηλιούπολη ο τεχνικός της ομάδας του προσφυγικού προαστίου είπε: "Παίζουμε με τη θεωρητικά καλύτερη ομάδα της Γ΄Εθνικής από όλους τους ομίλους! Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό! Θέλουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και την αμυντική λειτουργία. Ακόμα και όταν προηγηθήκαμε 3-0 κοντρα στην Κω την περασμένη Κυριακή είχαμε κάνει και σημαντικά λάθη! Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News