ΚΟΥΙΖΟΣ: Κανονικό ή παρωδία το νέο πρωτάθλημα;

Ποδόσφαιρο
ΚΟΥΙΖΟΣ: Κανονικό ή παρωδία το νέο πρωτάθλημα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.Είναι κανονικό πρωτάθλημα ή παρωδία το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, που αποτελείται από 36 ομάδες και θα παλεύουν για να βγει ένας απευθείας στην Super League?

2.Γνωρίζετε ότι την ακριβή εικόνα της Super League 2 θα την έχουμε την επόμενη Παρασκευή, που πιθανότατα θα είναι η γενική της συνέλευση?

3.Άρα από μόνο του αυτό σημαίνει, ότι την μεθεπόμενη εβδομάδα 20 έως 25 Σεπτεμβρίου τα σωματεία της Γ’ Εθνικής θα πληροφορηθούν τα του οίκου τους?

4.Με αυτά τα δεδομένα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν θα μπορούσε να αρχίσει πριν τις αρχές Οκτωβρίου (και να δούμε)?

5.Η παραίτηση Ζαγοράκη αντιλαμβάνεστε ότι δεν ήταν ότι καλύτερο για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλείου, ΕΠΣΗ, Διαιτητές, προπονητές, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες?

6.Γνωρίζετε ότι ο 29χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός της Εθνικής μας Κυριάκος Παπαδόπουλος, υπέγραψε  συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με τον Ατρόμητο Περιστερίου?

7.Ποιος Ηρακλειώτης προπονητής ποδοσφαίρου συζητάει με νησιωτική ομάδα Γ’ Εθνικής και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία?

8.Γνωρίζετε ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κεραμιτσής, είναι ποδοσφαιριστής πλέον της Ρόμα και προπονήθηκε προχθές υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο?

9.Γνωρίζετε ότι δεν αποκλείεται η αλλαγή της δομής και του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α2 της ΕΠΣΗ?

10.Πόσο είναι το ποσό που το ταμείο της Ιδομενέως θα επιβαρυνθεί από την απόλυση της Μ.Β., over ή under 25.000?

11.Ποιο υψηλόβαθμο μέλος της Ιδομενέως έκανε πρόταση στην Ε.Ε., να προτείνουν στην Μ.Β. να επανέλθει με μειωμένο ωράριο εργασίας και μειωμένες αποδοχές?

12.Φαντάζεστε εάν ο παραιτηθείς Θόδωρος Ζαγοράκης με την προσωπικότητά του και το ειδικό βάρος που κουβαλάει, αν δημοσιοποιούσε τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης τι θα προκαλούσε?

13.Γνωρίζετε ότι Ολλανδός φορ, Λουκ Ντε Γιονγκ είναι και με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και χθες βρέθηκε στο «Καμπ Νου» και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ισπανικής ομάδας?

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News