Ο Βασίλης Χατζηπαναγής στην ΚΡΗΤΗ TV: Η Εθνική χρειάζεται...να παίζουν περισσότεροι Έλληνες στις ομάδες τους!

Ποδόσφαιρο
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής στην ΚΡΗΤΗ TV: Η Εθνική χρειάζεται...να παίζουν περισσότεροι Έλληνες στις ομάδες τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σπουδαίος "Βάσια" μίλησε για όλα, έκανε και τη σύγκριση Μέσι-Ρονάλντο...
Μια συνάντηση με τον Βασίλη Χατζηπαναγή για κάποιον που τον έζησε σαν παιδί τόσο στο γήπεδο όσο και στην τηλεόραση, ακόμα κι αν έγινε περίπου...35 χρόνια μετά από τότε που μεσουρανούσε στα γήπεδα είναι από τις συναντήσεις που δεν...ξεθωριάζουν από τη μνήμη!

Αυτό ακριβώς αισθανθήκαμε όταν τον συναντήσαμε. Περιμέναμε υπομονετικά τον Χατζηπαναγή στο Μαρτινέγκο και εκείνος δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για πολλά και να θυμηθεί ακόμα πιο πολλά. Ε, δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε με τι ξεκινήσαμε...Για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ: "Θέλαμε να πάρουμε αυτό το Κύπελλο αλλά το πήρε ο ΟΦΗ τι να κάνουμε! Αν στον ΟΦΗ λένε πως έγινα αλλαγή και αυτό τους βοήθησε είναι...τιμητικό για μένα! Εγώ πάντως ακόμα και στο Αστρίτσι είδα τον Μύρωνα τον Σηφάκη και του έδωσα συγχαρητήρια για την απόκρουση που έκανε σto κόρνερ πριν πάμε στην παράταση! Πήγαμε εκεί, με έκανε αλλαγή ο Αρχοντίδης και το Κύπελλο κρίθηκε στα πέναλτι που είναι περισσότερο θέμα τύχης! Το πήρε ο ΟΦΗ, μπράβο του που το πήρε!"

Για την προσπάθεια του ΣΑΕΠΗ:

"Μπράβο τους για την προσφορά στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο, ήταν όμορφα στο Αστρίτσι!"Για Πελέ-Μαραντόνα-Ρονάλντο-Μέσι: "Στο δίλημμα Πελέ ή Μαραντόνα δεν μπορώ να ξεχωρίσω! Στο δεύτερο εγώ...μάλλον πάω προς τον Μέσι!"Για την Ακαδημία του Εργοτέλη: "Ξέρω καλά πως δουλεύει ο Εργοτέλης στις Ακαδημίες του και για αυτό είμαι και εδώ! Πρέπει όλοι στην Ελλάδα να ακολουθούν το παράδειγμά του και να φτιάχνουν Ακαδημίες που θα βγάλουν δικούς τους παίκτες και είναι κάτι που το λέω πάντοτε. Είναι σπουδαίο να έβγαλε παίκτες που παίζουν στην Εθνική!"Για την στήριξη στους Έλληνες: "Βλέπουμε ότι στις Ελληνικές ομάδες δεν παίζουν πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές  και οι περισσότεροι είναι ξένοι. Πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και Έλληνες παίκτες, γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε και παίκτες για την Εθνική μας ομάδα. Θα πρέπει στις ομάδες να παίζουν τουλάχιστον 4-5 Έλληνες παίκτες . Ο Εργοτέλης δουλεύει πάρα πολύ καλά σε αυτό το θέμα και έχει αναδείξει πολλούς παίκτες με τους οποίους έχει παίξει μέχρι και την Α’ Εθνική και μπράβο του".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News