Ήττα με ανατροπή στις καθυστερήσεις για την Κ19 του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ήττα με ανατροπή στις καθυστερήσεις για την Κ19 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άρης επικράτησε στο τέλος στο παιχνίδι που έγινε στην έδρα του...

Η ομαδα Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε με γκολ στην εκπνοή του αγωνα από την αντίστοιχη του Άρη στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League της σεζόν 2021-22.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή, οι οποίοι έφτασαν αρκετές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 12ο λεπτό, με τον Μπέκου να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Τρίγκατζη να έχει απάντηση. Το ίδιο συνέβη και στο 18’ με το σουτ του Αποστολάκη από πλάγια θέση.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με τον Θεοδοσουλάκη να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Βιτώρου και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των «κιτρινόμαυρων», για το 0-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α΄ημίχρονο.

Στο 60’ ο Μπέκου έστειλε την μπάλα άουτ, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Στο 76’ ο Τσιπούρας πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον Άρη, με πλάγιο σουτ από την γωνία της μικρής περιοχής.

Ο ΟΦΗ έχασε άλλη μια ευκαιρία να προηγηθεί εκ νέου στο 80’, με τον Χαλκιαδάκη να αστοχεί σε σουτ εξ επαφής.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιπούρας με σουτ από το όριο της μικρής περιοχής, νίκησε τον Μιράσι για το τελικό 2-1.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Μιράσι, Χνάρης Γρ. (75’ Αμανάκης), Γωνιωτάκης, Βιτώρος, Κορνιλάκης, Βασιλάκης, Λέλεκας (60’ Χνάρης Κ.), Αποστολάκης, Μπέκου (86’ Γιακουμάκης), Θεοδοσουλάκης (75’ Χαλκιαδάκης), Σωμαράκης (86’ Καφούσης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News